redskymuscular
Katılımcı Üye
kaç metre uzakta olacak bu makine bir de onu belirtHocam makina CNC Router muş internetten baktım makinalara 10 KW lık bir makina bu tür makinalara kaçlık kablo olur?
kaç metre uzakta olacak bu makine bir de onu belirtHocam makina CNC Router muş internetten baktım makinalara 10 KW lık bir makina bu tür makinalara kaçlık kablo olur?
cnc tezgahın üzerinde etiket olmalı. En azından bağlı bulunan kaç adet motor varsa onların etiketlerinin resimlerini çek veya bilgilerini buraya yaz. DaHA SONRA kaç metre uzaklıkta belirtirsen yardımcı olmak kolaylaşır hemde sağlam olur
50 metre uzaklıkta olacakkaç metre uzakta olacak bu makine bir de onu belirt
Teşekkür ederim hocam etiket değerini öğrenirsem yine rahatsız ederim siziwww.elektrobank.com.tr/detail.aspx?id=281
hocam seni 4*6 kurtarır diye düşünüyorum ama içine sinmez ise yukarıdaki linke bir göz at
arkadaşkarın dedigi gibi yaklasık 100 m içerisinde 4x6 ile 10kw lık makinayı besleye bılırsınHocam makina CNC Router muş internetten baktım makinalara 10 KW lık bir makina bu tür makinalara kaçlık kablo olur?
Hocam makinanın üreticisiyle konuşmuşlarda 32 A lig şalter demişler kablo kalınlığınıda 4 lük yeterli demişler 50 metrede 4 lük kablo sıkıntı çıkarırmı 6 lıkmı yapayım yoksaarkadaşkarın dedigi gibi yaklasık 100 m içerisinde 4x6 ile 10kw lık makinayı besleye bılırsın
muhtemelen makına tam kapasıtede sistemden yaklaşık 27-30 A arası bir akım çeker 32 A "C" otomatla beraber kullanırsın diye düsünüyorum...