Kablo birleştirmek için tavsiye

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dreamiga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dreamiga

Üye
Kettle içindeki termik sigortaları değişirken kabloyu termik sigortaya bağlamak için sağlam ısıyı görünce zamanla gevşemeyecek bir yüksük benzeri crimp lazım her çeşit crimp pensem var sıkması sorun olmaz fakat işe yarayacak küçük sağlam birşey bulamadım1000144925.webp

Yüksek ısıya dayanıklı nikel kaplı çelik yada saf nikel crimp kullanabilirsin.

Kettle içindeki termik sigortaları değişirken kabloyu termik sigortaya bağlamak için sağlam ısıyı görünce zamanla gevşemeyecek bir yüksük benzeri crimp lazım her çeşit crimp pensem var sıkması sorun olmaz fakat işe yarayacak küçük sağlam birşey bulamadımEkli dosyayı görüntüle 122777
Bu crimpleri nasıl bir pense ile sıkıyorsunuz

Isıyla daralan makaron kullan, yüzlerce kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım.
Kettle,tost makines gibi yüksek watt çeken cihazlarda güvenlik için takılan sigortayı bir Makaron ile bağlantı yapmak hiç sağlıklı bir işlem değil çünkü bağlantı gevşek olduğu için yangın çıkarma ihtimali var. Climpi açıp tekrar sıkmak bile rahatsız ediyor beni

Kettle,tost makines gibi yüksek watt çeken cihazlarda güvenlik için takılan sigortayı bir Makaron ile bağlantı yapmak hiç sağlıklı bir işlem değil çünkü bağlantı gevşek olduğu için yangın çıkarma ihtimali var. Climpi açıp tekrar sıkmak bile rahatsız ediyor beni
Bilader ben teknik servisim, lehim yaptıktan sonra ısıyla daralan makaron ile izole ediyorum. Yıllardır kaç adet yaptımsa tek bir tane sorun olmadı. Sen içine sinen ne ise onu uygula.

Bilader ben teknik servisim, lehim yaptıktan sonra ısıyla daralan makaron ile izole ediyorum. Yıllardır kaç adet yaptımsa tek bir tane sorun olmadı. Sen içine sinen ne ise onu uygula.
Üstat ilk yazıda lehim yaptığınızı belirtmediniz,ısı ile daralan makoron kullanıyorum yazdınız

Forum istatistikleri

Konular
133,430
Kullanıcılar
459,432
Son üye
fhakereN

Yeni konular

Geri