sizde aynı görüştesiniz fakat aradaki tek fark zaman faktörü ben 6 yıl önce yaptıgım uygulamalarda bile nötr kesmeli Sigorta kullandım
evet dogrudur her linye kestirimci mantıgına uygun amperde nötr kesmeli Sigorta ile donatılmalıdır.unutulmamalıdırki kak lar termik manyetik koruma yapmazlar
evet dogrudur her linye kestirimci mantıgına uygun amperde nötr kesmeli Sigorta ile donatılmalıdır.unutulmamalıdırki kak lar termik manyetik koruma yapmazlar
Onur ustam ben işin içinde değilim ama gerçekten bu tür büyük işletmelerde bu tür alternatifleri düşünüp tesisata dahil edersek arıza bulma olaylarında çok sıkıntı içerisine girilmez. Siz de zaten aynı fikirdesiniz de içimden geldi yazdım.Sayin gama su cumlenize istinadan cevap yazma geregi duymustum. Bu cumleden anlasiliyorki kacak akim roleli sistemlerde muhakkak cift kutuplu Sigorta kullanilmali. Hayir bu sizin kendi tercihiniz kendi ek guvenliginiz. Bunu belirtmek istedim. Soz konusu isletme veya uretim alanlari olunca tabiki daha baskada ek onlemler alinmali alinabilirde.