milanos
Üye
umarım siz farklı bir cihaz algılamadınız
hava soğutmalı kondanserli shell and tube evaparatörlü 7/12 C marmara bölgesi iklim şartlarında çalışacak Chiller guruplarını konuşuyoruz.
0 C de çalışan Chiller görmedim duymadım zira tesisatımızda - 20 C antifiriz glikol vs var diye bir bilgi vermedim
sayın öztürk:
burada yazılı olanları konunun muhatabı meslek lisesi üniversite öğrencileri yeni mezun mühendisler meslektaşlarınız ilaveten konuya meraklı olan lar izliyorlar
herkes için anlaşılır bir yazışma olması açısından
yukarıdaki fiyat içeren teklifiniz diyeceğim ama diyemiyorum çok eksik bir yazı olmuş:
eşanjör demişsiniz
eşanjör denince ben plakalı eşanjör anlıyorum
evaparatör olarak plakalı eşanjör mü kullanacaksınız ?
ayrıca 2 tane 30 Hp pistonlu kompresörden 240 Kw soğutmayı hangi evaparasyon sıcaklığında alıyorsunuz ? 15 C 20C evaparasyondamı ?
2 adet 100 hp bitzer vidalı kompresörden 460 Kw soğutma aldığınızı
karşılığında 670 Kw eşanjör koymuşsunuz
ekspeyşin valfler termostatikmi ? elektronikmi ? yazmamışsınız
yag ayırıcı titreşim alıcı kompakt likşit deposunu kendimiz imal ediyoruz demişsiniz bu ürünlerin itibar edilir kuruluşlardan kapalı kaplar ile ilgili yeterlilik belgeleri varmı ? varsa bu belgeler nelerdir ?
kondanser kapasiteleri hangi sıcaklıklarda bu Kw tı veriyor ?
kondanser fan adet leri fan çapları ve fan markası nedir ?
soğutma sistemi emniyet parçalarından bahsetmemişsiniz ?
gaz cinsi ve miktarı nedir ?
su tesisatında bizim yapmamız gereken
(sirkülasyon pompası+pislik Tutucu+floww swich )hariç yapmamız gereken ilave tesisata bağlamamız gereken bir isteğiniz varmı ?
her iki kompresörler direk mi kalkacak ? yüksüz mü kalkacak
çalışma esnasında kapasite kontrol yapacak mı ? vs vs vs
hava soğutmalı kondanserli shell and tube evaparatörlü 7/12 C marmara bölgesi iklim şartlarında çalışacak Chiller guruplarını konuşuyoruz.
0 C de çalışan Chiller görmedim duymadım zira tesisatımızda - 20 C antifiriz glikol vs var diye bir bilgi vermedim
sayın öztürk:
burada yazılı olanları konunun muhatabı meslek lisesi üniversite öğrencileri yeni mezun mühendisler meslektaşlarınız ilaveten konuya meraklı olan lar izliyorlar
herkes için anlaşılır bir yazışma olması açısından
yukarıdaki fiyat içeren teklifiniz diyeceğim ama diyemiyorum çok eksik bir yazı olmuş:
eşanjör demişsiniz
eşanjör denince ben plakalı eşanjör anlıyorum
evaparatör olarak plakalı eşanjör mü kullanacaksınız ?
ayrıca 2 tane 30 Hp pistonlu kompresörden 240 Kw soğutmayı hangi evaparasyon sıcaklığında alıyorsunuz ? 15 C 20C evaparasyondamı ?
2 adet 100 hp bitzer vidalı kompresörden 460 Kw soğutma aldığınızı
karşılığında 670 Kw eşanjör koymuşsunuz
ekspeyşin valfler termostatikmi ? elektronikmi ? yazmamışsınız
yag ayırıcı titreşim alıcı kompakt likşit deposunu kendimiz imal ediyoruz demişsiniz bu ürünlerin itibar edilir kuruluşlardan kapalı kaplar ile ilgili yeterlilik belgeleri varmı ? varsa bu belgeler nelerdir ?
kondanser kapasiteleri hangi sıcaklıklarda bu Kw tı veriyor ?
kondanser fan adet leri fan çapları ve fan markası nedir ?
soğutma sistemi emniyet parçalarından bahsetmemişsiniz ?
gaz cinsi ve miktarı nedir ?
su tesisatında bizim yapmamız gereken
(sirkülasyon pompası+pislik Tutucu+floww swich )hariç yapmamız gereken ilave tesisata bağlamamız gereken bir isteğiniz varmı ?
her iki kompresörler direk mi kalkacak ? yüksüz mü kalkacak
çalışma esnasında kapasite kontrol yapacak mı ? vs vs vs