Kart arızası

Enocan

Üye
20241110_131936.jpg

Bulaşik makinası rezistans rolesi değişti ama rezistans yine çalışmıyor yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı?

Ustam sağ altta değişmiş roleyi farketmişsinizdir acaba bu rezistans rolesini triyak mı enerjiliyo öyleyse hangi triyak kartta

bir de rölenin yanında bir bacak var resimde soğuk lehimmiş gibi görünüyor. rölenin lehimsiz bacağın tam solunda.

bir de rölenin yanında bir bacak var resimde soğuk lehimmiş gibi görünüyor. rölenin lehimsiz bacağın tam solunda.
Triyakları ölçmeye çalışacağım yarın ustam bahsettiğiniz lehimi de elden geçerim sonucu paylaşırim sizinle.bu role bobin ni triyak enerjiliyo anladığım kadarıyla doğru mu ustam

Triyakları ölçmeye çalışacağım yarın ustam bahsettiğiniz lehimi de elden geçerim sonucu paylaşırim sizinle.bu role bobin ni triyak enerjiliyo anladığım kadarıyla doğru mu ustam
triyak bildiğim kadar voltaj kıyıcıdır. röle ise bir çeşit anahtardır. aç kapa yapar. ben tamirciyim(dim) hangi zımbırtı ne işe yarar pek bilmem. ölçerim, arızalıysa değiştiririm. böyle kartlarda en çok arıza yapan eleman triyaktır. bir de triyakların tam karşısında bir entegre var onu da kontrol etmek lazım. ben ölçmesinden anlamadığım için sağlam olanla değiştirip test ederdim.

Forum istatistikleri

Konular
129,768
Kullanıcılar
452,515
Son üye
vural otomasyon

Yeni konular

Geri