Kayar Tablalı, Tezgah Testere Tasarımı, Ve Kısmetse, Yapımı.

oo çok iyi bişi. kumpasın bu türü satılıyor mu? yoksa kendimiz mi yapıyoruz?

buarada, aluminyum yada saçtan yap demişsin ama, o gri renkli parçalar aluminyum ve kara saç 1.2mmlik. kahverengiler 18mm mdf. sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
DRO diye ara. Forumdan @gumush frezesinde kullanıyor.
 
@lydra elinize emeğinize sağlık, gerçekten başarılı bir iş çıkarmışsınız ve gelişim sürecide devam etmekte. Bu süreçte diğer arkadaşlarda fikirleriyle destek vermişler onlara da ayrıca teşekkürler. Ortaya faydalı bir şey çıkartılmaya çalışıldığında bu dayanışmayı sevdiğim için bu forumda devam ediyor sürekli takip etmeye çalışıyorum. Konuyu başından sonuna kadar okudum, açıkçası akıcı da bir gidişatı vardı taki 3 aylık ara verinceye kadar :) Maddiyatı tamamladıktan sonra aynı şekilde paylaşımlarınızı takip, nihai ürünü merak ediyor olacağım inşallah. Konuyu çizim, görsel resim ve videolarla desteklemeniz ayrı bir güzel olmuş.
 
teşekkür ederim çok kibarsınız. paylaştıkça çoğalan ve tecrübelerinize ihtiyacımız olduğu çok güzel insanların toplandığı bir platform burası. zaman geçtikçe okadar çok şey öğreniyorum ki, inanın hepsine çok minnetarım. iyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim. buarada, madiyat konusunda baya büyük sıkıntı içerisindeyim. o yüzden bütçe ayıramıyorum. ama kaldığım yerden devam edip, bu projeyide bitireceğim. çizimlerin cad hallerini sizinle paylaşırım. dileyen yaptırabilir. bu şekilde yaparken de öğrenmiş olabilirler. :) umarım bir an önce icraata geçerim.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,079
Mesajlar
923,068
Kullanıcılar
451,370
Son üye
docsu

Yeni konular

Geri
Üst