Kendisine ait olmayan projeye kendi adını yazmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birçok şey standartlaşmış ve çizen koyabilir. ben yaptım gibi de konuşabilir adam kendisi çizmiştir neden dedin neden tuttun da diyemessin. ancak benm garibime giden bu siteye henüz yeni üye olmuş birisinin bu tür bir yazı yazma düşüncesine girmesi kafaları karıştırıcı. artık yorum siz değerli kontrolkalemi üyelerinin.
 
sayın arkadaşlar, sitemizde yüzlerce konu yorum ve şekiller var sağolsunlar arkadaşlar herkese yardımcı olmaya çalışıyor.Allah hepsinden razı olsun. olmaması gereken bi durum yukarda anlatılanlar, kimseye yakışık kalmazbi durum.fakat ben bi soru sorduğumda bana birileri cevap yazmışsa şeklin altında isim varsa bu şekillede daha sonra başka bi yerde karşılaştığımda ha ben bunu gördüm diyıpte burda şikayet etmeyede gerek yok. lazım olan bi şekil var dıyelim biri bi kitaptan veya dosyaları arasından bulmuş bana sunmuş Allah razı olsun derim altındaki isim neden zoruma gitsin ki.artı bide bu şekilleri kimse parayla da almıyor yardım için herkes veriyor. her şeyın korsanı çıkmış taksinin bile korsanı var arkadaşımm bu yapılan nekiii :) :) madem böyle bi şikayette bulunuyun eyvallah hiç olmasa isim barı verde, onca kişi zan altında kalmasın burda sabahlara kadar sitede yardım için çalışan arkadaşları görüyoruz,kimsede zor durumda kalmasın. belki isim verdiğin kişide buna nazaran bi açıklama yapar.
 
arkadaşlar ilgili şahısla yazışıp konuyu tartıştık mantık çerçevesinde ona vurguladığım noktaları anladı,kimsenin üstüne alınmasını istemem huzursuzluk verdim özür dilerim herkeze iyi çalışmalar.hatalı benim bu konuyu burda paylaşmakla tekrar özür diliyorum herkezden rastgele.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
129,005
Mesajlar
922,436
Kullanıcılar
451,217
Son üye
eren5263

Yeni konular

Geri
Üst