kenwood kr-a4070

yavuz31

Usta Üye
arkadaşlar türkiyede kenwood amfinin kumandasını bulamıyorum yardım edecek olan varsa lütfen acil

almanyada var

kenwood amfi ses sistemi

kr-a4070 kumanda

almanyadan getir. burda arama:)
ya da bir yöntem. okuyarak tuş atayan kuımandalar var. ve hızlı aramalı. onladan bir tane alarak deneyebilrsin şansını. belki bir iki tuşunu hatırlar.

yurt dışı fiyatı $17 görünüyor, servisine bi danış temin sipariş mümkün mü son çare yurt dışı, akıllı kumandalar ne kadar iş görür ayrı konu.

akıllı kumandalar iş görmüyor
sadece mutfak el aletleri servisi var onlara soruyorum kendileri dahi bilmiyor
tek çare yurtdışı almanya veya isviçre

arkadaşlar mısır çarşısında buldum sipariş etmiştim geldi 1 tane almanyadan 1 tanede isviçreden geliyor ben bunları saklarım ayrıca isteyen olursa satabilirim :D

sell___kenwood amfi remote kontrol

arkadaşlar mısır çarşısında buldum sipariş etmiştim geldi 1 tane almanyadan 1 tanede isviçreden geliyor ben bunları saklarım ayrıca isteyen olursa satabilirim :D

sell___kenwood amfi remote kontrol

Kaca getirtiyorsun merakettim?

serkan hocam isviçrede abim var ona söyledim getirecek almanyadada abim gibi bir dostum var eski komşu aile dostu parayla almıyorum bana hediye jest anlamında getiriyolar

kenwood ses sistemi 4 kanal çıkış 800 wat kurdum ayrıca 1500 wat jbl çift sargılı bass vofur ekledim yanına kumanda yoktu onuda tamamladım ama sesden camı kırdım :D

Forum istatistikleri

Konular
130,299
Kullanıcılar
453,557
Son üye
stefekli

Yeni konular

Geri