Nuri DEMİR
Üye
Merhaba hocalarım bişey sormak istiyorum bende goodman 1200 era koşu bandı var motoru yük altındayken yani üzerine çıkıp yürüdüğümde aşırı ısınıyor ve arasıra çalışma esnasında aniden duruyor (bu modellerde ekranda herhangi bir hata kodu çıkmıyor galiba) Bu aniden durma olayı geçtiğimiz aylarda daha sık olurdu içini açıp devrede şişmiş olan kondansatörleri değiştirdim (resimde ki büyük kahverengi kondansatör hariç onu değiştirmedim ) şimdi ise eskisi kadar olmasa da çalışırken arasıra durma ve motorun aşırı ısınması dikkatimi çekiyor ne yapabilirim bu konuda ? teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar yaklaşık 1 saat üzerinde yürümeden yani boşta çalıştırdım sonra motora dokunduğumda en ufak bir ısınmanın olmadığını gördüm. Fakat üzerinde yürüyerek 10 dk çalıştırıp motora dokunduğumda elimi yakacak kadar sıcak oluyor yani bütün mesele motorun yük altında aşırı ısınması ne yapabilirim bu konuda bir tane videoda çektim çalışırken bakabilirsiniz. Şimdiden çok çok teşekkürler
Arkadaşlar yaklaşık 1 saat üzerinde yürümeden yani boşta çalıştırdım sonra motora dokunduğumda en ufak bir ısınmanın olmadığını gördüm. Fakat üzerinde yürüyerek 10 dk çalıştırıp motora dokunduğumda elimi yakacak kadar sıcak oluyor yani bütün mesele motorun yük altında aşırı ısınması ne yapabilirim bu konuda bir tane videoda çektim çalışırken bakabilirsiniz. Şimdiden çok çok teşekkürler
Moderatör tarafında düzenlendi: