Under Ground
Profesyonel Üye
Şener Şen kamyonla Almanya ya gidiyordu. Oradan söyleyelim bir zahmet getiriversin.Vaillant Almanya
Siğorta Almanyadan olmalı .

Şener Şen kamyonla Almanya ya gidiyordu. Oradan söyleyelim bir zahmet getiriversin.Vaillant Almanya
Siğorta Almanyadan olmalı .
Şener Şen kamyonla Almanya ya gidiyordu. Oradan söyleyelim bir zahmet getiriversin.
Bu seri güzel, attığı zaman pencerede kırmızı bayrak çıkıyor.9 - 10 yıllık eski tip kombinin siğortası .
Hocam tekrardan rahatsız ediyorum evin sigortasında 3kA kapasiteli sigorta kullanmışlar kombiye 6kA kapasiteli sigorta takmam sıkıntı çıkarır mı9 - 10 yıllık eski tip kombinin siğortası .
Kısa devre kesme kapasitesinin büyük olması sigorta için bir sıkıntı değil ayrıcalık yaratır. Nominal akım değeri ve grubu aynı kalmak şartıyla en büyüğünü almanızda mahzur yok.Hocam tekrardan rahatsız ediyorum evin sigortasında 3kA kapasiteli sigorta kullanmışlar kombiye 6kA kapasiteli sigorta takmam sıkıntı çıkarır mı
Hocam tekrardan rahatsız ediyorum evin sigortasında 3kA kapasiteli sigorta kullanmışlar kombiye 6kA kapasiteli sigorta takmam sıkıntı çıkarır mı
Bu seri güzel, attığı zaman pencerede kırmızı bayrak çıkıyor.