kompanzasyon

Soru soran bir üye sorunu ile ilgili ne kadar detaylı bilgi verirse o derecede doğru ve sağlıklı cevap alır. Mesala bu konuda toplamda 10 mesaj var hepsini tek tek okudum ama yazılanlardan kerpetenle pense ile çıkarabildiğim kompanzasyon yapılacak yerin 3 katlı ve market olarak kullanılacağı !!!
Yani Bu iş projelendirme safhasında mı? Proje var inşaatı devam mı ediyor? İnşaat bitti eksikler mi tamamlanıyor bu arada makineler falan yerleşiyor mu? Tefriş yerleşim projesi var mı? Yükler neden belli değil?

Uzun lafın kısası size yardımcı olabilmemiz için çooook bilgi vermeniz gerekiyor. Ama forumda genel kronik hastalık mesaj yazan üyeler lafları sorunu olan kişilerden tabiri caizse kerpetenle tek tek söke söke zorlanarak alıyorlar !!!
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İşi baskasının kapmasındanmı çekınıyor olabilirlerki...
 
İşi baskasının kapmasındanmı çekınıyor olabilirlerki...

Böyle bir durum varsa da belirtmesi gerekmez mi? Sn zeybek. En azından toplam yük değeri verilebilir. İhtimaller üzerinden yapılan yorumların çoğu havada kalıyor hem gereksiz tartışmalara sebebiyet veriyor hemde mesaj kirliliğine(Gereksiz mesajlara) sebebiyet veriyor. Bahsettiğiniz gibi bir durum var ise derdi olan projesini ifşa etmeden de derdini tam olarak anlatabilmeli.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…