Söylediğinize katılmamak mümkün değil. Fakat söz konusu insan sağlığı olunca akan sular duruyor.. Daha açacak olursam ilaç firmaları insanların bu zaafından faydalanıyor.. İnsan arabasında bir sorun olduğun da cebindeki paraya bakar parası yoksa araba gittiği yere kadar der.. Veyahut evin damı akıyordur parası yoktur altına leğen koyar.. Fakat insan kendi hastalandığın da elindeki en kıymetli şeyin sağlığı olduğunu anlar ve diğer herşey maddi manevi değerini yitirir parası yoksa evini de satar arabasınıda satar sağlığına kavuşmak ister.. Bu zaafı kullanarak yüksek meblalar talep etmek ne kadar etik..? Söz konusu insanlara bir fayda sağlamak sa maksat deveden 10 deve kazanmak yerine maliyetinin üzerine biraz kar koyarak satmaya çalışsa benim fikrim sürümden daha çok kazanır.. Kaldı ki ben 12 bin tl yi hayatta veremem benim gibi binlerce kişi vardır.. Bu dünyanın kahrını çekenler zaten maddi durumu iyi olmayan lar, yine en çok hastalananlarda onlar. İnsanlığa bir iyiliktir böyle şeylerin gün yüzüne çıkması yaygınlaşması..