Kule Vinç Beslemesi

Şantiye gücümüz mevcut 8,5 kW
eski bir konuyu canlandırmışsınız ama bişeyi merak ettim. 8.5 kw güç ile kule vinci çalıştırabildiniz mi? evet ise sizden 70 kw istemelerinin sebebi ne olabilir?

eski bir konuyu canlandırmışsınız ama bişeyi merak ettim. 8.5 kw güç ile kule vinci çalıştırabildiniz mi? evet ise sizden 70 kw istemelerinin sebebi ne olabilir?
Merhabalar, kaç kw enerjinin tedaştan talep edilişi önemli midir ki? şantiye talebi 50kw'a kadar 100 A akım sınırında kalacağından Trifaze sayaç kullanıma dayanacaktır. Şalt malzemesini de ona göre seçerse aynı şekilde akım taşıma kapasitesi olarak uygun bir bağlantı hattı yapıldıysa 8 kw lık projede, bu talep ihtimali düşünülerek, kullanıma uygun değil midir? tabi 50 kw üstü için yapmıyorum bu yorumu yanlış anlaşılmasın. ama kule vinç %25 çalışıyorsa dendiği şekilde otomatik talep 50 kw altına düşüyor zaten

Bu kule vinç için kompanzasyon panosu gerekiyor mu? Malum şantiye panolarının sözleşme güçleri yüksek ve reaktif sayaçları var.. sahada durum nasıl? Bilmediğim den merak da ettim

50kw'a kadar 100 A akım sınırında kalacağından Trifaze sayaç kullanıma dayanacaktır.
Forumdaki en komik mesaj bu olabilir. Çerçeveletip forum arka planına asmak lazım. Akım trafosu görmemiş masum teknik eleman 😀

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
130,245
Kullanıcılar
453,464
Son üye
ozservis

Yeni konular

Geri