Keremozotti
Üye
Merhabalar, elimde Dell Vostro 1500 Laptop Var. İlk geldiğinde hdd, güç ışığı yanıyor daha sonra sönüyor hiç fan felan çalışmıyor tepki yoktu yani . İçini açtım baktım sanırsam sıvı teması olmuş, alkolle güzel gine sildim temizledim. Bu sefer hiç ışık yanmadı. Kontrol kalemiyle bakıyorum anakarta elektrik geliyor ama tepki yok. Anakartta sıcaklık olduğunu farkettim. Sanırsam entegre oluyor o. Aşırı derece ısınıyor. İnternette bulmaya çalıştım fakat aynısını bulamadım. Benim sorum ben buna nasıl bişey yapabilirim ? Sizce bilgisayarın açılmama sebebi sadece ondanmı ?
Üstünde yazanlar : max 8778e tj732 +ntde
Resimler:
Bu olaydan sonra elektroniğe ilgim arttı ) Elimde daha havya gibi sıcak hava tabancası gibi malzemeler yok yavaştan toparlamayı düşünüyorum.
(Web Programcılığı mezunuyum, Allah nasip ederse bu sene Bilgisayar Mühendisliği)
Üstünde yazanlar : max 8778e tj732 +ntde
Resimler:
Bu olaydan sonra elektroniğe ilgim arttı ) Elimde daha havya gibi sıcak hava tabancası gibi malzemeler yok yavaştan toparlamayı düşünüyorum.
(Web Programcılığı mezunuyum, Allah nasip ederse bu sene Bilgisayar Mühendisliği)