Laptop kamerası nasıl değerlendirilir?

Nasi bi hata? Resim gönderebilir misiniz? Data uçlarını ters takmış olabilirsiniz.
Bir de flash player in ayarlarıyla deneyin.
 
Program çalışırken bir hata ile karşılaştı, kapatılması gerekiyor gibi bir şey. Görüntü alma işi yarına kaldı
 
Yani simdi tekrar mi deneyeceksiniz
 
başaracağına inanıyorum benım kameralarda lcd de gömülü yanım da olsa bende deneyeceğim amaünideyim kolay gelsin
 
Arkadaşlar, kamerayı evde windows 8 ile denedim. Daha önce bahsettiğim gibi USB video aygıtı olarak görüyor. İlk taktığımda sistem otomatik yüklüyor. İki adet webcam ile denedim. Sonuç kameraya bağlanıyor ama görüntü olarak sadece yeşil bir ekran çıkıyor. program çalışırken kamerayı çıkarırsam hata veriyor. Programlar sorunsuz çalışıyor. Öyle sanıyorum ilk bağlantıda beslemeyi doğru bağlamama karşılık data uçlarını yanlış bağlamışım. Besleme data uçlarını değiştirip denediğimde dolayı kamera yandı diye düşünüyorum. Sonuçta bu kameraları doğru bağlantı kurulduğu zaman bilgisayarlarda webcam olarak kullanılabilir. Uğraşmaya değer veya değmez tartışılır. Bu benim için iyi bir deneyim oldu.

Deneyecek arkadaşlara öncelikle kameranın kartı üzerinde kontrol entegresi var. Elimde ola kamerada "FU9513" yazıyor. Entegrenin pdf bulup bağlantısını ona göre yaparlarsa daha başarılı olurlar
 
Yapacak arkadaşlara seve seve yardımcı olurum.
 
Değmez mi hocam tecrübe kimi zaman çok değerlidir.Bizimle paylaştığınız için çook teşekkürler.Hangiprogramı kullandınız?
 

Forum istatistikleri

Konular
129,100
Mesajlar
923,232
Kullanıcılar
451,410
Son üye
aeguney

Yeni konular

Geri
Üst