Yavuz Demir
Üye
Gücün yeterli olduğunu düşünüyorum. Bunu denedikten sonra sizide haberdar edeceğim. Teşekkür ediyorum.
Gücün yeterli olduğunu düşünüyorum. Bunu denedikten sonra sizide haberdar edeceğim. Teşekkür ediyorum.
Bu role zırıldaması ve ötmesi arada başımıza gelen bir olay . Topraklamanin çözüm olacağını bekliyorum.40VA gücü karşılamıyor olabilir ama ilk önce topraklama uygulamasını bi yapın bakalım sonucu merak ediyorum.
Teşekkür ediyorum zaman ayırdığınız için. Deneyeceğim.Bu role zırıldaması ve ötmesi arada başımıza gelen bir olay . Topeaklamanin çözüm olacağını bekliyorum.
Uygulamayı yaptım. Tamamen kesilmese de büyük oranda azaldı ve kontrol dışı hareketler yapmayı kesti. Tekrardan teşekkür ederim.40VA gücü karşılamıyor olabilir ama ilk önce topraklama uygulamasını bi yapın bakalım sonucu merak ediyorum.
Uygulamayı yaptım. Tamamen kesilmese de büyük oranda azaldı ve kontrol dışı hareketler yapmayı kesti. Tekrardan teşekkür ederim.
@Atom_Karınca bey size de teşekkür ederim işim görüldü.fikir @Atom_Karınca'ya aitti. kısmi olsa da işe yaramasına sevindim. ayrıca geri bildirim için biz size teşekkür ederiz.