Yalnız burada dikkatimi çeken x ve y için hareket sahası 450mm olarak görünüyor. Ben bunu lightburn da 300 x 200 yapmıştım.
Stepper motorun ısınması, içindeki mıknatısların özelliğini yitirmasine sebep olur.Motorların kabloları ısınmış ve dış plastik kısımları sıcaktan yumuşak bir hal almıştı.
Aşağıdaki türde Step Motor Sürücü kullanmanızı tavsiye ederim.DRV88 serisi sürücülere elle dokunulmayacak kadar sıcaktı.
Kablonun inceliği arızaya sebep olmaz ama "kalın" kablo kullanmanız daha doğru olur.daha kalın motor kabloları kullanırsam yukarıda yazdığım olayları tekrar yaşamam değil mi?
Ben DRV8825 sürücülerinizi kastettim, fazla akım ayarında, önce onlar bozulur, kontrol kartınız bozuldu ise durum daha vahim.Bu arada son mesajda "yeni sürücüler geldiğinde" yazmışsınız. Sanırım kontrol kartını kast ettiniz çünkü arızalanan parça mks kontrol kartı.
Akım ayarına minimumdan başlamak doğrudur.24v için 87,5mv demişsiniz.
Altta DRV 8825 in şemasını gönderiyorum, R2 ve R3 dirençlerinin değeri=0.1ohmbu arada A serisi ve DRV serisi sürücülerin üzerindeki dirençlerde R100 yazıyor. sorunu doğru teşhis etmek istiyorum. sürücülerin üzerindeki dirençlerde R100 yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?