muratmert4
Usta Üye
Selam arkadaşım,
Olaylar farklı derken ne demek istiyorsun? Nasıl bir boyutta bu olaylar bilerek mi izin veriliyor kullanıma? Benim bildiğim yukarıda bir arkadaşın söylediği gibi BSA her yere baskın düzenliyor haberlerde de görüyorum.
S.A.
Arkadaşlar bende böyle düşünüyorum.Adamlar kopyaya izin verip nette ıp nizi ve yerinizi tesbit edipişte bir tavuk daha deyip ellerini ovuşurarak avukatlarıyla geliyorlar Fiyatları maksuz yüksek tutuyorlar ki tavuklar çoğalarak karlarını arttırsınlar. Mecburende cracklı veya bir şekilde kullanılan programlar buluyoruz bunlarda tahminimce nete girince merkeze bilgi aktarıyorlar galiba böylecede sizi tesbit ediyorlar. Sonrada bilindik şeyler.
Zamanında microsoft Buralarda lisans fiyatları yüksek iken tahminen (halende öyle) 120-150 minimum aynısını Çinde uygulayıp LİSANSIZ kullanıcılar için Türkiyedeki durumu uyglamaya çalışmış tabiki Çin hükümeti hooop dur bakalm benim devletimde bunu uygulayamazsın bana göre fiyatın çok fazla bu fiyatı vatandaşımın alabileceği fiyatlara çekersen bu dediklerinin bir ksmını yapabilirsin demiş. Microsoft amcada Windowsun fiyatını 30 dolarlara çekmek zorunda kalmış.