Saygideger hocamin bir sozu vardi. "Universite kisiye zorla bilgi aşılamaz. Universite bilgiyi direk ogrenme yeri degil. Neyi nereden, nasil ogrenecegini ogreten yerdir."
Bilmem katilirmisiniz
yahu azıcık adam olsanız kotumu yapmış olursunuz tam yerınde bır fıkra anlatacağımkaymakam kayserıde köylere dolaşmaya çıkar yolda köylü amcam eşeği çeke çeke yurutur kaymakam şoförüne derkı yavaşla amcayla kafa bulalım bıraz şoför yavaşlar kaymakam köylü amcama hayrola amca çocuğu nereye goturuyorsun köylü amcam donmuş şöyle bır bakmış okula kayıt yaptırcam evlat demış kaymakam lafı yıyecekya amca hiç eşek okula kayıt yaptırılırmı köylü amcam nasılsa lafı koyacak gedık buldu ben kayıt yaptırayımda ya okur kaymakam olur okumazsa söför olur
Aynen o lafınızı iade ediyorum. Azıcık siz adam olun. Gidiyor bana hakaret eden adamın yorumunu beğeniyor, geliyor bana adam ol diyor. Sizin o saçma yazınızdaki, okuyan eşeğin de, okumayan eşeğin de daha çok kimlere yakıştığına dair benim aklımda bir fikir var, sen merak etme.
Ve, bana popülarite adı altında hakaret mesajı gönderen o kişiye de buradan laflarını aynen iade ediyorum. Yönetmelik ve standartlardan bihaber olduğunu, benim cevap verdiğim diğer konudaki mesajıyla ortaya koyup, ürün kataloglarıyla soruyu cevaplamaya çalışmasıyla aşikar eden kişi, ancak kendisine "abi" abi" diyen kişileri etkileyebilir. Egosunu mu okşuyor, başka bir şey mi, bilemeyeceğim.
Her ne kadar konu, kendini mühendis yerine koyan teknikerlerle alâkalı da olsa, genç mühendislere sözüm; kendinizi ve mesleğinizi, mühendisleri çekemeyen kişilere ezdirmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?