tekin126
Profesyonel Üye
merhaba her dıploma alan muhendismı acaba bence değil okul bıttıkten sonra bır muhendıs adayı kendını pişirmesı gerekır dıploma muhendıs yapmaz sadece muhendislık yolunu açacak anahtar bence dıploma bilgı olarak teorıden oteyı bilmez teoriyle tecrubeyı ne zaman bırleştırır diplomalı muhendıs adayı o zaman muhendıs olur okulu bıtırmış ben muhendısım neyın muhendısı allah aşkına olsa olsa kaldırım muhendısı olur oylelerı elın teknisyenı teknikerı madara eder oyle muhendıslerı kı edıyorlarda benımde başımdan geçtı tedaştan emeklı ben muhendısım dıye hacettepenın tepe grubundaydım bıze bolum başkanı olarak geldı herşeye maydanoz bır tıp bir inşaatta yangın alarm unitesını takacağım bıyerden geldı oyle olmaz böyle yap şurayı şöyle bağla içimden ya sabır tamam sen soyle ben bağlicam dedım işi bıtırdık tamam enerjı ver dedı ben hatalı yaptığını bılıyorum ukalalık edınce soylemedım enerjı ver dedı sıkıyorsa sen ver dedımafedersınız cinler tepemde adam şalterı kaldırmasıyla panoda bır patlama unite paramparça işi yaptığımız yerde konya Selçuk unıversıtesı kampüsünde nerde hata yaptık dıye soylenıyor sen şimdı ana yola çık otostopla konyadan yenısını al gel sana ceza olsun dedım kuzu kuzu 35 km gıttı yenısını aldı getırdı taktık işi teslım ettık ama adam kabullendı ankarada merkezde kalıyordu biz arazıye çıkıyorduk fabrikaya gelınce yardım ıstıyordu seve sevede yardım edıyorduk bir hata yaptı farkına vardı bizde ustune gıtmedık