islam_joker
Üye
elektronikmuh inanki daha fazla iş bulma imkanı var söylediğine katılıyorum, ama şu gerçek yeni şantiyeden geliyorum onlar bizim kadar kesinlikle yorulmuyorlar
senın yasında hala yerınde sayanlar var bızım bolumde kırk yasında bır abı vardı ıkıncı öğretım okuyordum ben 3 cocugu vardı gunduz calısıyor gece okula gelıyordu bolum bırıncısı oldu adam ıkıncı öğretım muh. tamamlama yerlerı varsa gıt muhendıs ol sonra yuksek lısans yap sonra doktora yap yukselebıldıgın kadar yuksel ama kpss de kendı bolumuzden umıt yoksa 4001 dene ...
sayın çaycı "bu saatten sonra hayata atıl fazla zaman kaybetme müh. olunca fezaya çıkmıyorsun zaten" sözünü söyleyenleri muhatap bile alma derim. biz geçen sene orda 6 tefliydik. ben 2 sene çalıştığım işimden ayrıldı, bir arkadaşımız meb de kadrolu öğretmendi ve 1 sene ara verip geldi diğer arkdaşımız büyük bir trafo fabrikasında 5 senedir çalışmaktaydı ve işini bırakıp geldi. genelde hepimiz 27-28 yaşındaydık. fezaya çıkmıyorsun ama geleceğini garanti altına alıyorsun, önün açılıyor.