Mach3 CNC yi görmüyor

Hayır 250 dolarlık bi kart dandik bir kontrol kartı değil. Bende ki tane var.
Her ihtimali değerlendirmeye çalışıyorum. Neticede çok sık kullanmıyorum. 1 senedir bende, sıfır aldım, toplamda 20-25 saat anca çalışmışlığı vardır. Ayda bir 1-2 saat anca çalıştırma fırsatım oluyor. Böyle sıkıntı yaşayıncada keşke o kadar para verip almasaydım diye düşünüyorum. 7000 ₺ ödedim. Ama 70 ₺ kazanmadım üzerinden. Ne zaman işim düşse makinaya, bir yerden bir sıkıntı çıkardı.

Bu sürüm zaten bana cihaz ile birlikte verilen sürüm. Yinede önceki sürücüleri kaldırıp, tekrar bu sürücüyü tanıttım, sonuç yine aynı
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Birebir görmediğim için bilmiyorum. Farkında olmadan karta zarar verdiysen o yüzden çalışmıyo olabilir ama kartın bozuk olma durumunu en en en sona düşünelim.
 
Birebir görmediğim için bilmiyorum. Farkında olmadan karta zarar verdiysen o yüzden çalışmıyo olabilir ama kartın bozuk olma durumunu en en en sona düşünelim.
Dün arızadan dolayı usb kabloyu değiştirmek için ilk kez açtım kontrol ünitesini, kablo temassızlığı varmı diye kontrol etmek için tornavida dahi kullanmadım, elle kontrol ettim. Kablolar sağlam görünüyor, herhangi bir zedelenme yada temassızlık görünmüyor.
 
mach3 en iyi xp ve 32 bitte çalışır.

mach3 gerçekten sıkıntılı bir program her an bir sıkıntı çıkarabilir kilitlenebilir. (program yazılımsal olarak)

ama sizin makinenizin donanımları düzgün görünüyor.
 
Peki bu makinayı başka hangi proğram ile çalıştırabilirim.
 
Mach3 win7 / 32bit sorunsuz kullanıyorum. Bilginize
 
Mach3 win7 / 32bit sorunsuz kullanıyorum. Bilginize
Grafik tasarım firmasıyım. Kullandığım proğramlar, yaptığım iş nedeni Pc lerimin hem güncel, hem donanım olarak güçlü olması gerekiyor. Proğramların güncellemelerine uyumlu olması gerekiyor. Bunları göz önüne alınca, bu makinanın güncel donanımlara uygun bir proğram ile çalıştırılması gerekiyor. Kullanabileceğim alternatif proğram var mı ??
 
mach3 ü kullandığın makine de farklı programlar da mı var ??

tavsiyem mach3 için ayrı bir pc ve o pc de sadece mach3 yüklü olsun.
antivirüs bile kurulu olmaması gerek.
mach3 diğer programlardan etkilenebilen bir yazılım
 
Olmaz mı. Hemen tüm grafik proğramları var. Hem ofiste, hem şantiyelerde çalışabilmek için.
Mach3 ten başka bu CNC yi çalıştırabileceğim başka proğ. yokmu ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…