ramerturk
Profesyonel Üye
Sürücü TB6560 , motorlarda 3A 2.2 Nm 8 kalolu güç kaynağınıda şimdilik Bilgisayar PSU sundan hallettim kasa Mdf den motorların yavaşlığı sıkışmalar var kasada biraz yüksek devirlere çıkınca tutukluk yapıyor. Şu an sıkışmaları halletmekle meşgulüm. X-Y olarak gayet güzel ve hassas çalışıyor. Sadece bu Z probe işi ile limit switchler ve manuel kontrol konusu kafama takılıyor gerisini yarın halledeceğim inşallah. ufak ufak çalışmaya başlarsa kendi kasasını kendi düzeltsin diye düşünüyorum.
Herkese kolay gelsin. Kasa çalışmaya başlasın ilk işlerimden biriside Mach3 ekranını editlemek olacak Türkçe ve güzel bir Ekran yapabilirsem burda paylaşırım. Esas uzmanlığım Bilg. Programcılığı. Bu arada MAch3 Alfacem postu lazım olan varsa ben bulduğum bir postu editledim eğer düzgün çalışırsa onuda paylaşırım.
Herkese kolay gelsin.
Herkese kolay gelsin. Kasa çalışmaya başlasın ilk işlerimden biriside Mach3 ekranını editlemek olacak Türkçe ve güzel bir Ekran yapabilirsem burda paylaşırım. Esas uzmanlığım Bilg. Programcılığı. Bu arada MAch3 Alfacem postu lazım olan varsa ben bulduğum bir postu editledim eğer düzgün çalışırsa onuda paylaşırım.
Herkese kolay gelsin.