Mach3

mach3 programında neden bir tane olsun g kodu göremiyorum autocad de çizdiğim resimleri mach3 de açtığımda section header gibi anlamsız satırlar çıkıyor. lütfen yardım edin.
 
mach3 programında neden bir tane olsun g kodu göremiyorum autocad de çizdiğim resimleri mach3 de açtığımda section header gibi anlamsız satırlar çıkıyor. lütfen yardım edin.

Merhaba, arakadaşım AutoCAD de çizdiğiniz resmi doğrudan mach3 ile açamazsınız onu CAM programları yardımı ile öncelikle G kodlarına dönüştürmelisiniz o yüzden anlamsız yazılar çıkıyor ekrana eğer özel değil ile ve kendiniz yapamıyorsanız yollayın dosyayı G kodlarına çevirip yollayım ben size....selamlar..
 
Merhaba bir sorum olacak...Mach 2 de start cycle işlemini dışarıdan bir ınput ile yapabilirmiyim.Bir makinede 2 eksende tutkal uygulaması yapacağım fakat mach 2 den devamlı start cycle butonuna basamadığımız için böyle bir uygulama yapmamız gerekmektedir.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

evet dışarıdan bir buton ile kontrol edebilirsiniz, OEMTRIGER i kullanabilirsiniz yada sizin işinize uygun ekran tasarımını yaparak butonu dışarıya taşıyabilirsiniz...neden MACH2 bu arada?
 
xp kurulu olan masaüstü bilgisayarımdan MACH3 kontrolü yapıyorum. Herhangibir virüs yada windows kaynaklı olduüunu düşündüğüm durumunda koordinatlarda kaçırma oluyor. Fakat mesela sadece X ekseni kaçırıyor. Spindle çalıştırmazsam olmuyor. Makineyi formatlayıp Windows XP SP3 tekrar yüklüyorum fakat bazen çözüm olmuyor. Bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
 
Spindle kac Kw bilmiyorum ama EMC ve veya motor kablolari spindle kablolarinin yakinindan gidiyorsa olabilir.
 
spindle 220 v. 1.4 kw gücünde. ama dediğim gibi formatladığımda çözüm oluyor. Yalnız bazende olmuyor. ????

Anlam veremiyorum...
 
Ben Kcam Kullanıyorum tek sebebi blacklash özleliğinin olması ama sanırım kullanan yok ve bazı problemleri çözemiyorum o yüzden Mach3 kullanmak istiyorum Mach3 te blacklash özzelliği varmı
 

Forum istatistikleri

Konular
128,840
Mesajlar
920,910
Kullanıcılar
450,935
Son üye
oqzknt

Yeni konular

Geri
Üst