Pek Bİlgim Yok Ama Bİraz Yardımcı Olursanız Yapabilirim Sanırım Hangi Programı Kullanarak Değişiklikleri Yapabilirim Köhlerin İletişim KLodları Elimde Mevcut
elektriği uzaktan ac kapa yapmak için uzaktan kumanda modulunu kullanarak yapabilirsinArkadaşlar ben tez çalışmamı uzaktan okumalı sayaçlar üzerine yapacam aynı zamanda uzaktan okumanın yanı sıra elektriği uzaktan açıp kapayabilme ve uzaktan sayacı okuyarak faturayı sms ile aboneye ulaştırma işlemide yapmam gerekiyor. Bunun için hangi programı sayacı kullanmalıyım veya böyle bir çalışma yapan varmı bana tavsiyede bulunacak nereden başlamam gerektiğini söyleyecek iletişim kurarsanız çok memnun kalırım.
merhabalar öncelikle aranıza yeni katıldım bu konuyu bir müsterim istedi fakat daha yeni sizden öğrendiğim için cavap veremedim rs232 soketi ile bağlantı yapdığımda ayar felan yapmama gerek varmı ve birde bu olay kanunu yol olarak yasalmıdır cevap verirseniz sevinirim simdiden teşekkürler
arkadaşlar ihtiyacı olanlar için Köhler, Makel ve Diğer sayaçlar için aryüz proğramı yapmaktayız kaç sayacın okunacağı önemli değil. sadece 1 dönüştürücü ile 32 sayaç okuyabilirsiniz.