Tavsiyemdir yüzey kaplama profili ile zemini döşemeyin.
Kullandığınızın kesit ölçüleri nedir?
Son düzenleme:
Tavsiyemdir yüzey kaplama profili ile zemini döşemeyin.
Şimdilik sorun yok , kesim yaparken bakacaz bakalım.Paylaşırım buradan sonuçları.Aynı tarzda yapılmış cnc örnekleri var.Aliminyum kesebiliyorlar.You tube raw cnc yazarsanız görebilirsiniz.Step motoru direk bağlamışsınız galiba verimi nasıl.
hassasiyet denemesi yaptınız mı hassasiyet nedir.Şimdilik sorun yok , kesim yaparken bakacaz bakalım.Paylaşırım buradan sonuçları.Aynı tarzda yapılmış cnc örnekleri var.Aliminyum kesebiliyorlar.You tube raw cnc yazarsanız görebilirsiniz.
İlk yaptığım cnc de 18 mm suntadan 2 kat kullanıyordum. Üstteki suntaya makinanın kendisine 50 mm aralıkla matkapla deldirip sonra o suntayı söküp arkasından M8 çakmalı somun çakıp geri makinaya bağlıyordum. Delikleri makinanın kendine deldirdiğim için paralel oluyor kafası tornalanmış civata sıktığımda parçayı paralel bağlama konusunda büyük kolaylık oluyordu.yüzey kaplama yapıp üstüne kanalları arada bir açık barkacak şekilde mdf yapıp tarasak nasıl olur. ya da taramaya müsait alüminyum plaka mı önerirsin cevdet abi
Brnde ilk makinemde bu parçadan kullanmıştım ama şu fotoğraftaki daha kullanıllı oluyorİlk yaptığım cnc de 18 mm suntadan 2 kat kullanıyordum. Üstteki suntaya makinanın kendisine 50 mm aralıkla matkapla deldirip sonra o suntayı söküp arkasından M8 çakmalı somun çakıp geri makinaya bağlıyordum. Delikleri makinanın kendine deldirdiğim için paralel oluyor kafası tornalanmış civata sıktığımda parçayı paralel bağlama konusunda büyük kolaylık oluyordu.
Neyse konuyu dağıtmayalım yoksa @togitogi bizi dağıtacak