Teşekkür ederim. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Bu işlerin içinde birisiyim ve esnaf yanında çalışıyorum. 4-5 yılı geçti. Ben zevkine çalışıyorum ve kesinlikle bir ücret almıyorum. Keyfi mesai. Hatta 1 aydır 3-4 defa gittim. Videolarla ilgilendim.
Şuna geleceğim servisler tırt ve merhaba parası 650tl (en az). Genelde 1 usta oluyor işi bilen. Şahsi fikrim miele kaliteli bir marka ancak Türkiye'de servislerin durumu da ortada. İddia ediyorum bu makineyi sökerken kırmayacak servis yok. 200.000tl para vermişsiniz ve 8 yıl sonra rulman arızalanmış. Bu 10 alıcı içinden 6-7 kişinin başına gelir. Başkalarının işine karışmıyorum. Bu işi de ben biliyorum. En az 6-7 kişi rulman arızasını 8 yıl içerisinde yaşayacak (şans ve kötü kullanım).
Kahretsin tam da garanti bittiğinde.
Bazıları yazıyor ya 15 yıldır kullanıyorum. Doğrudur. Ancak ben 5-8 yıl içinde makineyi çöpe atan da gördüm.
Neyse rulman arızalandı. Servis bunu sökmez. Hadi söktü diyelim en az sökme takma işlemine 7-8 bin tl ister tabii zorlarsanız. Zorlamazsanız astronomik rakamlara kazan değişimini teklif ederler/ ediyorlar.
Hadi söktü ve taktı diyelim. İllaki bir yerinde bir kusura yol açacak. Aksi bir durumun olması için o servisin en az ayda 2 defa bu işi yapıyor olması lazım. Yani eli sıcak olacak.
Böyle bir şey ise mümkün değil. Cep telefonu olsa söktüğü parçaları önünde, alan dar... Ama çamaşır makinesi ve özellikle miele gibi çok parçalı bir makine olunca durum çok zorlaşıyor.
Ben bu cihazı söktüm ve bir video çektim. Hayatımda ilk defa
Ekran kartı kasasında kullanılan metal kelepçeleri gördüm, piyasada bulunacak bir kelepçe değil ve özellikle gizlenmiş. O kadar gereksiz ki, sökerken kırılsın ve yenisi alınsın diye yapılmış. Aynı şekilde deterjan kutusunun arkasında gider pompa kapağı açma aparatı var. Bu da hayran bırakmak için.
Zekice.