Mini cnc router

Turgut Usta verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim
 
Turgut Abi eline sağlık çok güzel olmuş. Merak ettiğim destekli mil yada kare kızak kullanmamışsın. Köprüde esneme sallanma olmuyor mu ?
 
Makine ebadı küçük,Köprü ebadı 35 cm 6mm saç kullanıld ıBu cnc ile demir işlemiyeceğime göre bence alt destekli yapılmasına gerek yok diye düşündüm..Ama alt destekli veya kare kızaklı yapmak isteyenlere.bir diyeceğim yok.Benim diğer bir cnc modelim 700x500 mm ebatlarında onda alt destek kullandım.Ben küçük modeli pcb ve pleksi kazıma amacıyla kullanmayı düşündüm.Diğerini de biraz daha sert cisimlere yönelik kullanmayı planladım.Aynı zamanda satmak amaçlıı da yapıyorum,
 
alüminyum kestirmek isteyenlere yardımcı olabilirim kalınlık önemli değil
 
Bende böyle bir tezgah yapmak istiyorum ama projesini bulamıyorum veya sistemimde eksik bir programdan dolayı inen dosyaları görüntüleyemiyorum yardımcı olurmusunuz ?

Kardeş sana ; şu şu malzemeler lazım mekaniği için diyebilcek bir arkadaş varmıdır pcb ve diğer hobi amaclar icin kullanıcam
 
Şahin rulmani arayip ölçüleri verirsen uygun mekaniği önerirler.motorlari ve kartida alabilirsin

GT-N7100 cihazımdan gönderildi
 
Arkadaşlar benim sorum CNC Router tasarımında işleyeceğimiz malzemeye göre en uygun güç ve devirde spindle motor seçiminde nasıl bir hesplama yapmamız gerekir Hem teorik hemde kaba uygulamalı olarak tecrübelerinizi ve bilgilerinizi almak isterim ?
 

Forum istatistikleri

Konular
129,470
Mesajlar
927,229
Kullanıcılar
452,038
Son üye
Dkdjhfjfjfjhfj

Yeni konular

Geri
Üst