cagatay9864
Üye
elinizde rs 422 kablo varsa bunu kullanabilirsiniz.
xlsx uzantısı office 2007 uzantısıdır eğer kullandığınız program office 97-2003 ise açamazsınız bunun için office 2007 kullanıcısı save yaparken 97-2003 olarak save yapma seçeneğini tıklarsa o belge xls. uzantılı olur office 2007 bu dosyayı açabilir diğeri zaten açar sıkıntı olmaz.kablo işine gelince eğer şemayı elde edemediysen sc-09 (a serisi ve fx serisi için rs 232 )bağlantı şemasını yollayayım iş yerinde kullanıyorum ama pdf leri var mı emin değilim bulabilirsem q serisi için usb bağlantısını da yollarım. 2 gün içinde dönmessem lütfen [email protected] a mail atın mitsubishi plc servo inverter dahil hakkında bildiklerimi paylaşırım
bu baglantıyı nasıl yapacagımı anlamadım fx1n plc var onu programlamak ıstıyorumArkadaşlar bu kablo şeması sc-09 olup tüm fx ve A serisi plcleri programlar. Birde ekliyeyim. Yeni olan Q serileri usb girişlidir ve bildiğimiz şu USB yazıcı kabloları ile program atabilirsiniz.......
bende çakılı dın 8 soket var dıger ucuna rs232 soketın baglantısını nasıl yapacagım şemadan anlıyamadım yardımcı olurmusunuz@egzantrik1453
cok tesekkurler devre ise yaradi ve calisti