Modbus panel

muhenis33

Üye
Katılım
13 Ocak 2008
Mesajlar
36
Puanları
1
Yaş
39
24 adet modbus slave (RTU) tanimlanabilecek 5" den buyuk dokunmatik panele ihtiyacim var makul fiyatli ne onerebilirsiniz.. delta harici olursa sevinirim.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Eğer işini 10.4'' görür ise şuan fiyat olarak gayet uygun Beijer H-T100T-Ne panel işini görebilir üzerinde internet potru dahil 4 tane kontrolür bağlayabileceğiniz portlara sahip ModBus TCP Modbus RTU Modbus ASCII Modbus Master/Slave gibi birçok haberlşme protokollerini desteklemektedir. Ayrınıtlı bilgi ve çözüm adına yardımcı olabilmemiz için [email protected] adresine mail atmanız yeterli olucaktır..

Saygılar..
 
Daha once mail atip bilgi istedim ama donus olmadi tekrar mail yazacagim.
Selamlar
 
Mail Server'mızla ilgili sorun vardı özür dileriz bundan dolayı mail'i aynı şekilde birde [email protected] adresine gönderirseniz daha çabuk geri dönüş sağlayabiliriz.

Anlayışınız için şimdiden çok teşekkürler..
 
panel için hakan kemal tekin osman alsac gonderdı dıyebılrısınız yardımcı olabılrız sızlerı arkadasım panel konusunda 0216 518 83 27 bılgı olsa dair arayabılırsın.
 
Merhaba arkadaşlar,
Benimde modbus la ilgili bir sorunum var. Bir plc ye, bir enerji analizörünün bilgilerini aktarmak istiyorum.
Elimde adres listesi var analizörün ancak, adreslerde örneğin L1 voltajı için 2h, frakans için 48h, power bilgileri içinde
1Ah, 1Ch, 1Eh gibi harfli karışık bilgiler yazıyor.
Normalde daha önce uyguladığım bu adresler sadece rakam olsa mesela L1 voltajı 2h olan adresi için 40002 yazmam yeterli olacaktır.
Kaldıki yazdım da, ama haberleşmiyor, bilgi alamıyorum. Bu harf rama ilişkisini nasıl çözebilirim acaba?
Yardımcı olabilirmisiniz?
 
Merbaha,

Panelleri, kaliteyi uygun fiyata Kinco olarak bizden temin edebilirsiniz ve her türlü teknik desteği alabilirsiniz.
4.3" den başlayıp 15" e kadar panel modellerimiz mevcuttur.
Modbus slave,rtu,ascii,tcp protokollerini desteklemektedir.
 
Merhaba,
Haberleşme ile ilgili sayıların yanında yazan "h" harfi hexadecimal-16'lı (0123456789ABCDEF) sayı sistemi olduğunu belirtir. Bu sayıları decimal-10'lu sayı sistemine çevirip adresleri o şekilde yazmanız gerekmektedir. Örneğin; 48h'nin decimal karşılığı 72'dir, 1Ah=26 (Çeviri işlemini bilgisayarın hesap makinesi bilimsel bölümünden bu çevrimi yapabilirsiniz). Modbus adreslerinde 0 olmadığı için verilen adreslere genellikle 1 ilave edilerek plc veya panel adreslerine yazılır. Nadiren de olsa aynı adres veya 1 eksiği de olabiliyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,042
Mesajlar
922,761
Kullanıcılar
451,305
Son üye
Ruobian

Yeni konular

Geri
Üst