motor koruma şalteri

Motor koruma amacıyla elektropan firmasının EA280R serisi ürünü kullanabilirsiniz. Bu cihaz aynı zamanda güç analizörü olduğu için motorun çektiği akım, gerilim, cos fi, frekans, tüm güç değerleri, bireysel kompanze etmek isterseniz eğer kaç kVAr'lık kondansatör ihtiyacı var öğrenebiliyorsunuz. Cihazın haberleşme portları sayesinde ister internetten ister direkt cihaza bağlanarak motoru kumanda etmeniz mümkündür.

EA280R cihazı ile ister düşük güç ister büyük güçlü motorları koruma altına almanız mümkündür.

Özellikle büyük güçlü motorları koruma amaçlı düşünüldüğünde bu cihaz kesin çözümdür ve çok ekonomiktir.

bütün bu korumaların birleştiği bir cihaz yok mu faz koruma , aşırı akım, termik vs

Belli bir guc degerine kadar ( mesela 12 kW ) , motor koruma salterleri , hem termik koruma hem kisa devre korumasi hem de faz sirasi/yoklugu korumasi yapabilmektedir.
Ayrica, istege bagli olarak , asiri/dusuk gerilim korumasi ve uzaktan actirma vs icin yardimci kontaklari mevcuttur.

selam arkadaşlar bende 0,5kW bir su pompası için küçük bir starter pano yapıyorum burada motor koruma rölesi kullanıyorum ancak motor koruma rölesi akım set değeri nasıl hesaplanıyor bunu hatırlayamadım. Bana yardımcı olabilirmisiniz. normalde 1,1 Kw bir motor için kullandığım motor koruma şaklterinde akım set değerini elimdeki bir listeye göre 2,65 olarak ayarlıyordum. ancak listede daha küçük güçlü bir motora göre bir değer yazmadığı için nasıl hesaplandığını öğrenip ona göre malzeme alımı yapıcam. şimdiden teşekkür ederim...

Forum istatistikleri

Konular
129,725
Kullanıcılar
452,443
Son üye
cennetbds

Yeni konular

Geri