burakslm
Üye
Ben buna inanmadım 10 kW hız kontrol cihazım vardı onu bağladım aşırı yük hatasi verdi calistirmadi23 kw'ı iyi görmüş Mühendisimiz.
Ben buna inanmadım 10 kW hız kontrol cihazım vardı onu bağladım aşırı yük hatasi verdi calistirmadi23 kw'ı iyi görmüş Mühendisimiz.
Yük - motor uyumu , parametreler doğru mu ? @arkaplan niye ortada yok .Ben buna inanmadım 10 kW hız kontrol cihazım vardı onu bağladım aşırı yük hatasi verdi calistirmadi
Ölcüm yapan tanıdığım bir mühendis arkadaşımdı her fazın akımını ölçüp inhesaplama yapmıştı
Ekli dosyayı görüntüle 97423
Ekli dosyayı görüntüle 97424
Doğru bağlantı derken nasıl olması lazımdeğişken momentli dahlender motor:
60 Hz olması dezavantaj.
ister şebekeden isterse de sürücüden besleyin doğru bağlantı yapmanız şart.
Motor uyumu kısmı bilgim dahilinde değil ama parametreleri doğru girdigime eminimYük - motor uyumu , parametreler doğru mu ? @arkaplan niye ortada yok .
Doğru bağlantı derken nasıl olması lazım
Aynen böyle bağlamıştım hız kontrol cihazı ile çalışmadı aşırı yük hatasi verdi bide düşük devirde 2.3 kW yüksek devirde 9 kW oluyordüşük devir: U1-L1 V1-L2 W1-L3
hızlı devir: U2-L1 V2-L2 W2-L3 + (yıldız köprüsü: U1-V1-W1)
Aynen böyle bağlamıştım hız kontrol cihazı ile çalışmadı aşırı yük hatasi verdi bide düşük devirde 2.3 kW yüksek devirde 9 kW oluyor
Sadece termik ile çalıştırdım yıldız köprülü benim anlamadığım eğer motor 9 kW ise 10 kW sürücü niye calistirmadi motor kaç kW nasıl anlicamtermik bağlayarak motoru çalıştırdıysanız artık bi sürücü sorununuz var demek.
Kocamanusta gereken cevabi gayet net vermiş.Sadece termik ile çalıştırdım yıldız köprülü benim anlamadığım eğer motor 9 kW ise 10 kW sürücü niye calistirmadi motor kaç kW nasıl anlicam
Sadece termik ile çalıştırdım yıldız köprülü benim anlamadığım eğer motor 9 kW ise 10 kW sürücü niye calistirmadi motor kaç kW nasıl anlicam