Kurt_Kurt
Katılımcı Üye
@Muhsin Kamer Abi, Fluke101 diye bir model onu test etme şansınız oldu mu ya da önerir misiniz? Sanırım markanın giriş seviyesi bir cihaz.
Parayı çöpe atacağımıza; Unit le devamgaranti vs veremiyorlar
Sürekli arızalara gidiyorsunuzdur, elimin altında şöyle ufak tefek işimi görecek güvenebileceğim bir cihaz olsun derseniz ancak o şekilde alınabilir yoksa birçok özellikten yoksun bir cihaz. Arızalanması halinde de paralel ithalat olduğudan garanti kapsamı dışında kalır.fluke 101 modeli yaklaşık 1300₺ ye geliyor. Paralel ithalat olduğundan bulunduğum yerde garanti vs veremiyorlar tabiki.
O zaman Uni-t den devam
Unit 139C ile Aneng SZ18 Pro arasında gidip geliyorum şu an. Bu ikisinden birine karar vereceğim.
Sizin ne amaçla kullandığınızı söylemezseniz biz size LPG li araba da tavsiye ederiz , Ferrari de tavsiye ederiz . İlk önce bu bilgi lazım tavsiye verebilmek için . Herkez iştahla UNİ T demiş ama memleket sınırları dahilinde yetkili servisten mahrum bir marka . Az para vereyim , bozulursa da üzülmem denilerek alınabilecek bir ürün ama ben bozulan bir mal için karşımda bir muhatap bulamazsam uyuz olan biriyim . O yüzden pek sıcak bakmıyorum bu markaya .Bu da güzele benziyor ama Proskit'in cımbız, tornavida vb. malzemeleri çok kalitesiz. Multimetresine de bu yüzden pek sıcak bakmıyordum. Siz ne zamandır kullanıyorsunuz?
Ben evde yarı profesyonel iş yapmak için alacağım aslında. Ve kullandığım Proskit ürünler çok çabuk aşındı ya da mekanik anlamda bozuldular. Eski çalıştığım yerde de Proskit'in ürünleri alınıyordu, neredeyse tüm malları elimizde kalıyordu. Kablo soyucusu bile ilk senesi bitmeden bozulmuştu yani. Bu yüzden o markaya uzağım.Sizin ne amaçla kullandığınızı söylemezseniz biz size LPG li araba da tavsiye ederiz , Ferrari de tavsiye ederiz . İlk önce bu bilgi lazım tavsiye verebilmek için . Herkez iştahla UNİ T demiş ama memleket sınırları dahilinde yetkili servisten mahrum bir marka . Az para vereyim , bozulursa da üzülmem denilerek alınabilecek bir ürün ama ben bozulan bir mal için karşımda bir muhatap bulamazsam uyuz olan biriyim . O yüzden pek sıcak bakmıyorum bu markaya .