Nötrü kestiğim halde elektrik gitmedi

Fazla zarar görmeden ! iyi bir elektrikçi bulunuz.

Son düzenleme:
Evınızı tesısatı, 3 fazlı olabilir. Şimdi, en küçük daıreler bıle 3 fazlı olarak tesıs edılıyor.

Elektrikçi bulmanız ve nedenini bulmanız.

Sayaçdan yapılan işlemler üzerine kalır ceza ödemek zorunda kalırsınız.

Kablolar ince dikkat .
Sigortalar B tipi 10 A geçmesin.
Evde ısıtıcı kullanmayın
Cihazları tek tek kullanin

Allah korusun ve kolaylık versin.

Kolay gelsin sağlıcakla.

Nötr kopması yok harun bey hepsinin ölçümünü yaptım büyük ihitimal yan binamdan nötr çekilmiş onu bulmaya çalışıyorum saatten nötr çektim evde elektirik devam ediyor

Nötr kopması yok harun bey hepsinin ölçümünü yaptım büyük ihitimal yan binamdan nötr çekilmiş onu bulmaya çalışıyorum saatten nötr çektim evde elektirik devam ediyor
Kablolar çok sağlam sıkıntı yok şimdi elektrikçi de geldi abi senin biyerden nötr almışlar diyor bulamıyor
Nötr kopması yok harun bey hepsinin ölçümünü yaptım büyük ihitimal yan binamdan nötr çekilmiş onu bulmaya çalışıyorum saatten nötr kestim evde elektirik devam ediyor

Hiç kimse sormamış ama ben merak ettim:

Faz niçin kesilmiyor da nötr hattı kesiliyor?
Bende insanlarda elektrik konusunda bu kadar cesaret nereden geliyor onu anlamış değilim . Tamam maddi olarak refah içinde yaşayan bir ülke değiliz . İlla ki bir yerlerden tasarruf etmek zorunda kalıyoruz . Ama ne hikmetse havaya üflenen dumandan ya da başka malayani işlerden tasarruf yerine ilk yapacağımız tasarruf meslek sahiplerine verilecek ücretlerden oluyor .

Son düzenleme:
Eğer doğru ise .

Her tarafta enerji ( elektrik) varsa
Tüm nötr kablolarının toplandığı bir ek veya kolon tesisatınızdan ek olabilir.

Bence başka bir durum olabilir.

Sayaclar daha önce sökülmüşse sayaçlar yerine takılırken nötrler karışmış olabilir.

Bu konu yazısı dairenin nötrü diğer daireye diğer daireninki konu yazısı daireye
Diğer daire de boşsa ?

Forum istatistikleri

Konular
130,154
Kullanıcılar
453,245
Son üye
alayli34

Yeni konular

Geri