electrics
Üye
sayın analizör şimdi anladım sizin neden böyle alakasız şeylerden bahsettiğinizi, birincisi megep yazarı arkadaş yanlış konuşabilir bu bir yani benim için ölçüt siz de mühendissiniz bildiğim kadarı ile en azından öyle yazdiğini hatirliyorum profilinizde ikincisi dikkat ederseniz yukarıda hiçbir yerde dengesizlik akımları işletme topraklamasından geçer demiyor, evet arızasız durumda da geçebilir akım nasıl mi? çok basit mesela kapasitif hat etkisi buradan bir akım geçirir ama bu olay sizi değil bizi haklı çıkarıyor zira yukarida hiçbir yerde dengesizlik akımı ile işletme topraklaması arasında ilişki kuramiyor, bunu israrla kurmaya çalışan yine sizsiniz, siz sanırım kabul etmekte zorlaniyorsunuz ama bana inanın bunu anlamak o kadar zor değil, yani düşünün bir kere toprağa nasıl akacak dengesizlik akımı, bir muhasebe yapin kendi içinizde, yani iki cümlenin altini çizince haklı mı olmayı umuyorsunuz? çizdiğiniz şeyler de bari alakalı olsa da dediklerime pişman olsam, bakın bana kanıt getirecekseniz ciddi bişeyler getirin. Ben yok öyle bişey diyorum ve bekliyorum hala...