ycmy
Üye
Sorun nüklşeer santralin Ne kadar tehlikeli olduğu değil. Diğer ülkelerde uygulanan önlemler ile türkiyedekini karşılaştırırsak. İşte Sorun Burda. Önemler sağlam olduktan sonra nükller santralin zararından çok yararı olur. Ama ben şöyle bakıyorum bu önlemi alması gereken kişiler sadce kendileri arasında laf savaşı yapıyorlar.
Diğer yönden bir maden ocağında bile neler olduğunu gördük. Türkiyede bir nükleer santralde neler olabileceğini düşünün. Ben şahsen isterim fakat bu ülkede sorumlu kişilerin işlerini tam yaptığından şüpheli olduğumdan. Bu güzelim doğa harikası TÜRKİYE'yi kaybetmekten korkarım....
bu konuda aynı fikre sahibim ama burada sizce de iş bizlere düşmüyor mu? bu konuda gerekli önlemlerin alınmasını sağlamak bizlerin işi değil mi? eğer olur da nükleer santral kurulmasına kara verilirse ben şahsım adına elimden geldiğince konuya dahil olmaya çalışacağım ve eminim ki forumda benim gibi düşünen ve bilgi ve tecrübe olarak benden çok daha iyi insanlar var ve biz ve bizim gibi düşünenler birleşirsek çok büyük bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum...