MUHENDİSBEY Üye Katılım 22 Mar 2007 Mesajlar 289 Puanları 1 Yaş 40 1 May 2012 #1 Merhaba arkadaşlar elimde s7300 ile haberleşen OP7 Panel var panel yedek proğramım var elimde saha kulanıcılarının bazı ayarları değiştiriken password istiyor . elindeki penel yedek proğramını inceliyorum password nerede olduğunu bulamadım. nerdeye yazılıdır bilen arkadaşlar lütfen yardım.
Merhaba arkadaşlar elimde s7300 ile haberleşen OP7 Panel var panel yedek proğramım var elimde saha kulanıcılarının bazı ayarları değiştiriken password istiyor . elindeki penel yedek proğramını inceliyorum password nerede olduğunu bulamadım. nerdeye yazılıdır bilen arkadaşlar lütfen yardım.
samstrong Üye Katılım 23 Tem 2008 Mesajlar 318 Puanları 1 Konum CMS JANT SAN.A.Ş Otomasyon Sistemleri Şefi 1 May 2012 #2 Panel programı hangi program ile yazılmış? wincc flexible ise: sol taraftaki listede runtime user administration tıkla; users çift tıkla; listede ***** diye işaretli kısımdaki şifreyi isteğine göre değiş. ve panele tekrar yükle. kolay gelsin.
Panel programı hangi program ile yazılmış? wincc flexible ise: sol taraftaki listede runtime user administration tıkla; users çift tıkla; listede ***** diye işaretli kısımdaki şifreyi isteğine göre değiş. ve panele tekrar yükle. kolay gelsin.