Suat_Korkmaz
Profesyonel Üye
Tornayı mı götüreceksin?
Tornanın mekanik aksamında bir sıkıntı yok. Zaten Konya sokakta sökemezler onu. Elektrik aksamını söktüm, motor dahil.Tornayı mı götüreceksin?
Makineyi toplamadan önce resim çekmek aklıma gelmedi. Çalışıp çalışmayacağı teredütü ile topladım. Topladıktan sonra şalteri açmak için en az 1 saat kontrol edip düşündüm. Bu sistemi ilk paylaştığımda resmin temsili olduğunu belirtmiştim. İnternetten bulup paylaştığım bir resim. Ama %95 buna benzeyen bir dimmer. Üzerinde 2kw yazıyor. Konya sokakta araştırma yapıldığında bulunabilir. Kartı toplayan arkadaş. Mesajda paylaştığım Radar Elektronik diye bir atölye. Konya sokağa Bentderesi tarafından girdiğinizde İddia bayisi arkasındaki binanın alt katında . Adem isminde 55-60 lı yaşlarda bir arkadaş. Teli : 0535 646 8828Üstteki 2 açıklama sigortalar yanmadan yetişti.
-Resmin temsili olacağını düşünmemiştim.
-Tas tamam kullanılan elemanların görsellerini eklesekmi acaba, 500 herro'luk arızayı 150 kaaat'a bitiren CAN'ları bilmek, görmek, yakinen tanımak isteyen arkadaşlar olabilir.
şebeke lektriği ile bu dimerin arasına 4 adet kablo bağlama ucu olan, görevi ac akımı dc akıma çevirmek olan 35 voltluk bir parça bağlandı. Buda çok küçük. 3x3x0,5 cm gibi düz basit kare bir parça, Yön değiştirmek için yine basit bir anahtar.2kw dimmer bende var. gittigidiyor'dan almıştım galiba. İlk router'ımın kalıpçı freze motoru için kullanmıştım.