Orta Gerilim Eğitimi

koparal

Üye
Katılım
16 May 2009
Mesajlar
1
Puanları
1
arkadaşlar 22 Haziranda Somada orta gerilim eğitimine gidiyorum.bu konuyla ilgili bilgisi olanlar lütfen bana yazsın. eğitim nasıl geçiyor. eğitim sonunda bizi ne bekliyor. sınav nasıl geçiyor. bununla ilgili bilgilendirirseniz SEVİNİRİM. TEŞEKKÜRLER.......:):(:)
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
selam arkadaşım ben nuri özkaya soma elk tek.geliştirme ve egitim merkezinde temel elk .şema ve dügüm halat derlserri uzmanıyım.sizi süpriz beklemiyor.gönül rahatlıgı ilşe gelebilirsin .dersi derste dinlersen sınav çocuk oyuncagı
 
selam nuri hocam
arkadaşları rahatlatmak lazım
ben de somada eğitim aldım.9 sene kadar önce gitmiştim
çok güzelgeçiyor.
 
Selamlar tekrardan.. Ben Marmara Üni de öğrenciyim bu ve ya bu tarz eğitimlere katılım nasıl tam olarak (ücretli vs.) öğrenebilir myim?
 
Sn.koparal,epeyce eskiden bende Soma Eğitim merkezinde çeşitli programlara katılmıştım.Çok donanımlı,kaliteli bir yerdir.O zamanlar eğitimcileride çok süperdi.Mesela ben halat ve düğüm dersini Cihan ŞEN,Temel elektrik Mustafa Erkılavuz,Elektronik Ahmet Saraç,Sistem Elemanları Hayrullah Saraç gibi ,Soma faaliyete geçmeden,eğitici eğitimi için yurt içi ve yurt dışı eğitim almış bir kadrodan eğitim almıştım.Soma güzel bir yerdir.Meraklısı için bulunmaz fırsattır.İsteksiz arkadaşlar için sıkıcı gelebilir.Katılımcılarada,somak arkadaşın nezninde de eğiticilere başarılar dilerim.
 
arkadaşlar ben ,OG,Trafolar la ilgili eğitim alabileceğim bi kurum arıyorum.

Elektrik Teknisyeniyim Trafo konusunu öğrenmem gerek bi öneriniz olabilir mi ?
 
Arkadaşlar bu eğitimi nasıl alıyoruz?Bizi bilgilendirebilir msiniz?
 
soma eğitim merkezinden somak nickli nuri hocamız bunu en iyi şekilde yanıtlıyabvilir herhal dimi hocam
 
Merhaba arkadaşlar
bende 1999 yılında SETGEM'de tablocu temel eğitimi aldım.
şimdi artık O.G. de çalışacak arkadaşların hepsi için O.G. eğitimi şart koşuluyor yoksa çalışamıyorsunuz O.G.de bu eğitimi AYEDAŞ veriyor tuzla merkezde yerleri var. oraya bazı arkadaşlar gitti çok detaylı bilgi orda da veriliyormuş isteyen için telefon numarasıda bulurum.
gelelim SETGEM'e orası çok detaylı farklı bıranşlarda eğitim veriyor hem O.G. hemde Y.G. eğitimleri var tabi hepside ücrete tabi SEMTGEM'e gittiğinde orda kalacak yer orda kalıyorsun tabi hem kurs ücretleri hem konaklama ücretini veriyorsun orasıda sana ders kitapları bunun karşılığında veriyor. Benim bildiğim kadarıyla orda O.G., tablocu temel eğitim(işletme teknisyeni), röle eğitimi gibi eğitimler var tablocu temel eğitim yaklaşık 3000tl gibi tutuyor tabi eğitimnin sonunda sınav var ondan sonra 1 ay işyeri uyum eğitimi onun sonunda uyum eğitimi görüğün trafo merkezine hocalar geliyor orda seni sözlü sınava alıyor bu sözlü sınavı gecersen belgeyi hak ediyon (kuvvetli akımda çalışabilir yetki belgesi).
 

Forum istatistikleri

Konular
128,818
Mesajlar
920,724
Kullanıcılar
450,908
Son üye
mert095

Yeni konular

Geri
Üst