Ustam biz plc üzerinden programa entegre etmek istiyoruz , olmadı numaranızı verin bi konuşalım sizinleBuyrun, pıyasada bulabılecegin malzemelerden cizmeye calısdım. Ilave zaman calısması icin, bir anahtar koydum, Hıc calısmaması veya erken kapatmak için bu anahtarı kullanın. Zaman rölesini 5 dakıkayı cıne alacak sekılde secin.
Plc kumandası giriş çıkısların 24 V. dc oldugunu düşünerek malzemelerı 24 volt secdim. Siz , kendi düzenime göre secim yapın.
Kolay gelsın..
Plc uzerınden programa entegre edeceksınız, neden operatör plc yı kapattıgı ıbaresını koyuyorsunuz. Cagırın bır plc programıcısı arkadas, programa ılave etsın..Ustam biz plc üzerinden programa entegre etmek istiyoruz , olmadı numaranızı verin bi konuşalım sizinle
Sayın @zeybek Hocam. Keşke sizinle tanışa bilme imkanı bulsam bazı durumlarda fikirlerinize çok ihtiyacım oluyor oturup mesajlarınız okuyorum. Saygılar.Buyrun, pıyasada bulabılecegin malzemelerden cizmeye calısdım. Ilave zaman calısması icin, bir anahtar koydum, Hıc calısmaması veya erken kapatmak için bu anahtarı kullanın. Zaman rölesini 5 dakıkayı cıne alacak sekılde secin.
Plc kumandası giriş çıkısların 24 V. dc oldugunu düşünerek malzemelerı 24 volt secdim. Siz , kendi düzenime göre secim yapın.
Kolay gelsın..
Buyrun, pıyasada bulabılecegin malzemelerden cizmeye calısdım. Ilave zaman calısması icin, bir anahtar koydum, Hıc calısmaması veya erken kapatmak için bu anahtarı kullanın. Zaman rölesini 5 dakıkayı cıne alacak sekılde secin.
Kolay gelsın..