mmn Üye Katılım 14 Ağu 2009 Mesajlar 9 Puanları 1 Yaş 52 31 Ara 2009 #1 Arkadaşlar akü elektriği ile çalışacak florasan lamba nasıl yapabiliriz. Teşekkür ederim..
mstyalvac Üye Katılım 12 Ara 2008 Mesajlar 428 Puanları 1 31 Ara 2009 #2 mmn' Alıntı: Arkadaşlar akü elektriği ile çalışacak florasan lamba nasıl yapabiliriz. Teşekkür ederim.. Genişletmek için tıkla ... Elektronik balast ile bu mümkün,18watt gücüne kadar fluoresan lambalarda kullanılıyor bu sistem..
mmn' Alıntı: Arkadaşlar akü elektriği ile çalışacak florasan lamba nasıl yapabiliriz. Teşekkür ederim.. Genişletmek için tıkla ... Elektronik balast ile bu mümkün,18watt gücüne kadar fluoresan lambalarda kullanılıyor bu sistem..
genc_elektrik Üye Katılım 17 Ara 2009 Mesajlar 128 Puanları 1 3 Ocak 2010 #3 güzel bi soru ne yapcaz elekronik balasttaki transformatörümü iptal edecezz arkadaşım
altun08 Üye Katılım 30 Eyl 2007 Mesajlar 118 Puanları 1 Yaş 40 3 Ocak 2010 #4 12volt ıle calısan elektronik balast alıp bunu kolay bır sekılde yapabilirsiniz
demirdöven Üye Katılım 7 Haz 2007 Mesajlar 509 Puanları 6 Yaş 51 4 Ocak 2010 #5 Konu üniversitede benim bitirme projemdi. Eğer benim gibi devreyi kendin yapma mecburiyetin yoksa otobüs elektrik malzemeleri satan yerden bir adet lamba balastı alırsan sorunun çözülür.
Konu üniversitede benim bitirme projemdi. Eğer benim gibi devreyi kendin yapma mecburiyetin yoksa otobüs elektrik malzemeleri satan yerden bir adet lamba balastı alırsan sorunun çözülür.
yalnizkurt41 Üye Katılım 28 Mar 2007 Mesajlar 19 Puanları 1 Yaş 40 7 Şub 2012 #6 mmn' Alıntı: Arkadaşlar akü elektriği ile çalışacak florasan lamba nasıl yapabiliriz. Teşekkür ederim.. Genişletmek için tıkla ... Zamanı geçmiş ama birisine yine lazım olabilir.
mmn' Alıntı: Arkadaşlar akü elektriği ile çalışacak florasan lamba nasıl yapabiliriz. Teşekkür ederim.. Genişletmek için tıkla ... Zamanı geçmiş ama birisine yine lazım olabilir.