Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm adanasporluyuk gariba sizin dedigini hex proglamı yazmak içindir ne yazık ki ben hex kodları yazmayı ögrenemedim ama biliyorsan yardımcı olursansanız valla çok ii olur
slm kudretuzuner sizin verdiginiz dosyayı indirdim bu içindeki codların hepsini PIC16F84 un içinemi atayım birde bir kaçtane devre yapmışınız ben o devreyi çalıştıramadım benim kullandıgım isis 2006 dır
kudretuzuner e özel bir not (abi sen bana msn versen yada sen vermek istemiyorsan ver yazayım ekle beni ordan konuşarım burda çok zor oluyor bir cevap almak için kaç gün geçiyor cevapbınızı bekliyorum saygılar)
Merhaba
Ben amatör olduğum için çalışma sonunda tüm dosyaları istekte bulunan arkadaşlara aktarırım.Fakat ben size sadece bir isis DSN dosyası ve de bir asm dosyası veriyorum.Yine de bir olumsuzluk olursa yazın lütfen.Notaha sonra diğer dosyaları da inceleseniz fikir sahibi olusunuz bilginiz pekişmiş olur
MSN vermek galiba yasak ama yazarsanız sizi ekleyebilirim.Kolay gelsin.
slm abi ben verdiginiz codu denedim cod saglam çalıştı ama sizden bir ricam olacak size verdigim urlsede 3.video da benim yaptıgım devre var o devredeki gibi yapma şansımız varmı abi urs PIC16F877 PIC16F628 led efekt devreleri » Elektronik Devreler Projeler veriyom bir bak abi cevapbınızı bekliyorum saygılar