Pano Klima İhtiyacı

byakman

Üye
Katılım
21 Eki 2011
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
38
Merhaba arkadaşlar.
Sıcakların artması ile birlikte müşterilerimizde bulunan panolarda 65 derecelere varan pano iç ısısı olmaya başladı. Panoların bulunduğu ortamlar zaten sıcak olduğu için takmış olduğumuz fan ortamdaki sıcak havayı pano içinde dolaştırmaktan başka işe yaramıyor.

Pano içindeki sıcaklığı 30-35 derece civarına düşürmem benim için yeterli olacak fakat bahsettiğim gibi bu sorunu fan ile çözemedim. Pano klimasından başka çözüm yok gibi. Klima alternatifi bir çözüm biliyorsanız bu konuda fikirlerinize de açığım.

Bu klimalara sürekli olarak ihtiyacım var ama sabit bir adet olmuyor. bazen ayda 2-3 klimaya ihtiyaç duyarken bazen 30-40 klimaya ihtiyaç duyabilirim.

Klima maliyetlerini müşterilerime yansıtmam gerekeceği için araştırmalarımda benim için çok uçuk rakamlarla karşılaştım. Şayet maliyeti düşük tutabilirsem yapmış olduğumuz tüm panolara bu klimalardan koymak istiyorum.

Düşük maliyetlerde ısı sorunumu çözebileceğim lazım olduğunda stoğundan hemen ürünü temin edebilecek tavsiye edeceğiniz firmalar varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
yerli pano klima firmaları ile uygun fiyatta anlaşabilirsiniz.kullandık memnun kalmıştık demişsiniz. Kullanmış olduğunuz klimaların fiyatları ve soğuttuğunuz panonun büyüklüğü nedir acaba?
 
ANİPA iklimlendirme ürünlerinde çok iyi ben hiç sorun yaşamadım. Ayrıca her türlü desteği veriyorlar. Pano İklimlendirme buradan bilgi alabilirsin.
 
uludağ klima kullanıyorum.performansı gayet iyi.piyasa şartlarına göre fiyat olarak avantajlı.firma ile bir görüşmeni öneriyorum
 

Forum istatistikleri

Konular
129,233
Mesajlar
924,517
Kullanıcılar
451,613
Son üye
hamdisag

Yeni konular

Geri
Üst