Eray KIRIMLI
Katılımcı Üye
Dökümanda 3 değişik şekilde bağlantı şeması var bir tanesi kontaktörlü diğerleri termik D - E - F çizimleri
sorunuzu anlayamadımStarterin üzerinde A1 .A2.. ST ..No ..Nc girişleri konusunda
kusura bakmayın tlf açamadım dokümanı yarın bakacağım resimdeki girisleri sormustumsorunuzu anlayamadım
tesekkur ederim yarın bakarimDokümanı inceleyin lütfen biraz Elektrik bilginiz varsa bile zaten anlarsınız nasıl yapacağınızı biz burada herseyi en ince ayrıntısına kadar anlatirsak sizler ezbere hemen yaparsınız ama işin mantığını anlamazsiniz
ilginiz için tesekkur ederim bağlantı şeması ve çalışma mantığını katkilarinizla anladım son olarak 22 kw motora motor koruma ve soft starter kullanılmış yani ilgili kontaktor yok sistemi bu şekilde yapmışlar sorun teşkil edermi olumsuz yani varmı bilgi verebilirmisinizDokümanı inceleyin lütfen biraz Elektrik bilginiz varsa bile zaten anlarsınız nasıl yapacağınızı biz burada herseyi en ince ayrıntısına kadar anlatirsak sizler ezbere hemen yaparsınız ama işin mantığını anlamazsiniz