Panel 100 w 1 adet regulator 10 amperSolar paneliniz kaç volt amper watt. Kaç tane solar Panel var. Solar regulatörüz varmı kaç amperlik.
Bu tek akulu bir sistem benim sordugum paralel baglanmis iki akulu sistem bunu cozemiyorum.saygilar.bu şekilde bağlayabilirsiniz.
10 amper regulatör 100 watt panel için yeterli.
Ekli dosyayı görüntüle 54993
aküler paralel bağlanabilir. parelel 2 aküyü tek bir akü gibi düşünebilirsiniz. akü amperajının sisteme etkisi yok.Bu tek akulu bir sistem benim sordugum paralel baglanmis iki akulu sistem bunu cozemiyorum.saygilar.
Tesekkur ederim.Bende paralel bağlı iki akü kullanıyorum solar sistemimde. Solar şarj regülatöründen çıkan kabloyu doğrudan akülerden birine bağlayabilirsiniz sorun olmayacaktır.
Tesekkurleraküler paralel bağlanabilir. parelel 2 aküyü tek bir akü gibi düşünebilirsiniz. akü amperajının sisteme etkisi yok.
Akülerin ömürleri (-) uca yakın bölmelerde kurşun eriyip biterken (+) uca yakın bölmeler hiç etkilenmez. Bunun övüne geçmek için resimdeki gibi yapabilirsiniz. Önemli olan iki aküye gelen kabloların her şeyi aynı olmalı. Birine daha uzun olursa kısa kablolu akü çabuk ölür diğerinin üzerine yük olurTesekkur ederim.
Tesekkurler