Mad Murdock
Üye
Aynı videoyu izlerken aşağıdaki videoyu gördüm. SMD montajına uygun çözünürlükte kazıma yaparken aynı zamanda takım değiştirerek kompanentleri de PCB'ye yerleştiriyor. Makine gayet hoş göründü gözüme.
Aynı videoyu izlerken aşağıdaki videoyu gördüm. SMD montajına uygun çözünürlükte kazıma yaparken aynı zamanda takım değiştirerek kompanentleri de PCB'ye yerleştiriyor. Makine gayet hoş göründü gözüme.
Farklı demek yanlış olmuş fabrikasyon tip en garantili mükemmel sonuç için profesyonel yöntem bu . Diğer bildiklerimiz bu kaliteye erişmek için eldeki imkanlarla türetilen yollar.PCB yapımında ipek kumaşla farklı bir uygulama;
Ayrıntısı ile bahseder misiniz?Öncelikle bütçeye göre bir laminasyon makinesini alıp sıcaklığı düşük olduğu için modifiye ettik. Potansiyometre ekleyerek daha üst sıcaklıklara çıkmasını sağlıyoruz. Biz dağıtıp kendi kasasını mdf den basitçe gövde yaptık.
Ayrıntısı ile bahseder misiniz?
Burayı okuyunca pcbcnc yapmaktan vazgeçtim doğrusu.Laminasyon makinesi,ısıyı nasıl arttıracağız?çarkları değiştirsek sorun ortadan kalkacak,değiştirmek mümkünmü yada redüktörlü motor ekleyip çalıştırsak olmazmı?
?Laminasyon makinesi,ısıyı nasıl arttıracağız?