Cahal civelek @YunusgrHocam bende bolca 82nF var. Size fazla fazla gönderebilirim. Bu kondansatörü dinleyerekte test etmiş olursunuz böylece
Bass karakteristiği için bu kondansatörü denediğinizde aynı sistemde dinleyerek aradaki farkı daha net anlarsınız bence. Yani bass karakteristiği olması gerektiği gibi mi yoksa malzemenin kalitesinden dolayı ortalama bir değerlerde mi duyulduğunu daha net anlayacağız
TEKNİK AÇIKLAMALAR:Bass karakteristiği için bu kondansatörü denediğinizde aynı sistemde dinleyerek aradaki farkı daha net anlarsınız bence. Yani bass karakteristiği olması gerektiği gibi mi yoksa malzemenin kalitesinden dolayı ortalama bir değerlerde mi duyulduğunu daha net anlayacağız
Ben diğer ampliler ile bizim amplinin arasındaki farkı anlayabiliyorum ama sizin kendinize hazırladığınız ampliyi dinlemediğim için olması gereken ile kendi amplimin arasındaki farkı bilemiyorum. (Orijinal malzemelerin bulunamaması gibi sebepler...)
Bunların tabii çok fazla ölçüm gerektiren şeyler olduğunu biliyorum benimkisi sadece dinleti testi gibi oluyor.
Kutu için zamanı geldiğinde birlikte karar verebiliriz. Şu an için kullandığım ampli gümbür gümbür zaten.
Yeni kutuya geçersek eğer S/N konusunu da çok düşük seviyelere çekebileceğimize hiç şüphem yok.
Kullandığım ampliyi ben bu kadar bile yapabileceğimi düşünmezdim kötek baya iyi öğretiyor hocam
Kalitesiz olması ile tekniğine uygun olması ayrıdır.Değerli bilgiler için çok teşekkür ederim hocam.
Ben konusu geçen 82nF kondansatörün aşırı kalitesiz olması durumunda bass seslerdeki verimi düşüreceğini ve dinlemede bile bu farkın algılanabileceğini sanıyordum. O halde kulak ile algılamak mümkün değilse bunlar da problem çıkarmıyordur sanırım.
(Entegreler orijinal gibi duruyorlardı.)
Malum crossover devresindeki kondansatörler yüzünden böyle bir endişe oluşmuştu bende.
Terence ile de çevirdiği film vardı bende.Yaşamına ondan fazla mesleği sığdırmış. Bud Spencer' in birde yancisi, Terence Hill vardır, bahsetmezsek olmaz.
Bu bakımdan Sadri Alışık ı takdir edebilirizTerence ile de çevirdiği film vardı bende.
Yanlış hatırlamıyorsam adı RENEGADE (asfalt kovboy) idi. Ya da Terence bu filmi yalnız mı çevirmişti tam hatırlamıyorum.
https://www.sinemalar.com/film/114180/asfalt-kovboy
Birlikte çevirdiğine dair bilgi bulamadım. Terence'nin RED KİT filmi de bende vardı. Özellikle gölgesinden hızlı silah çekme sahnesi kayda değer idi.
Ancak filmde paltolu red kit bana ecik yanlış gelmişti. Çünkü red kit'in kıyafeti daima EKOL olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?