PC'ler ve teknolojik sohbetler.

@Yunusgr
Loudness unit delinmiştir.
IMG_2213.JPG

IMG_2214.JPG

Bize uygun SW ler zaten standart içindedir.
Bu SW standart dışı.
Belki bir osilaskop ya da başka bir cihaz için yapılmış olabilirler.

Bi dene buldum. Ama Türkiyeye göndermiyolarmış yamyamlar.
https://tr.aliexpress.com/i/32847121905.html
Artık satılmıyor görünüyor bendede. Bir sorun var.
Eğer bulabilirsek tekrar sipariş verebilirim hocam.
Elinize sağlık size de iş çıkarttım valla. Function swsi de işimize yarasaydı süper olacaktı.
Diğer gönderdiğim kartlardan birkaçını kendi ampli projeniz için ayırın hocam. @sasen1 ile birlikte modifiye ettiğiniz simetrik besleme kartından da göndermiştim :)
Sadece input yok o da benim konnektörler farklı olduğu için basmamıştm ondan. Belki monitor de uyumlu olmayabilir ama yeni alacaksanız uygun olur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Dün 40 yaşında kartlar paylaştım. Üzerindeki elemanlara guduranlar oldu ama sen görmedin hocam herhalde .
Konu içindeki mesaj 'Hurdalığı Yağmalamaya Devam Ediyoruz' https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/hurdalığı-yağmalamaya-devam-ediyoruz.145862/post-1001859
LM317 şipirdekmiş :D
Yanlış görmediysem çift N li yani NATIONAL'in ortaklarının ayrılmasından önceki üretimlerden.
Bu ürünün vida deliklerinin yanında yamacında delgi ile numaralandırılmış bazı numaralardan da varsa oldukça gıymetlidir.
Diğer devrelerde bir ADC görülüyor. Artık kullanılabilirliği tartışılır.
Ancak o devredeki sarı trimpotlar bana göre oldukça gıymatlıdır.
Metal CAN PACKAGE entegreler de muhtemelen en azından commarcial ürünlerdendir. 741 bile olsa gıymatlıdır.

LM317 şipirdekmiş :D
Yanlış görmediysem çift N li yani NATIONAL'in ortaklarının ayrılmasından önceki üretimlerden.
Bu ürünün vida deliklerinin yanında yamacında delgi ile numaralandırılmış bazı numaralardan da varsa oldukça gıymetlidir.
Diğer devrelerde bir ADC görülüyor. Artık kullanılabilirliği tartışılır.
Ancak o devredeki sarı trimpotlar bana göre oldukça gıymatlıdır.
Metal CAN PACKAGE entegreler de muhtemelen en azından commarcial ürünlerdendir. 741 bile olsa gıymatlıdır.
Bu kartların aynısından bir takım daha sökebilecegim bir hurda cihaz var. İşçilere şu LM317 yi satsam size bir lokma takımı alırım dedim . Hadi ya o kadar eder mi falan dediler :D

Forum istatistikleri

Konular
129,822
Kullanıcılar
452,643
Son üye
tfdgg

Yeni konular

Geri