Benim talep ettiğim malzemeler gelmiş mi ?Kıym'ETli ve de köftelik etli @Yunusgr
Bu gün zabaha gadar uyumayıp gargoyu aldım. Merak buyurma.
Ekli dosyayı görüntüle 102845
Naz'ım geldiğinde,
Gudurduğumda,
Ya da dürtüldüğümde yavaş yavaş montaj işlerine başlayacağım.
SW için ise öncelikli olarak ampli iç paneli halletmem lazım.
Yamyam hocam bizi de gudurtacaksın anlaşılan.Dört gözle sonuçları bekliyorum.Kıym'ETli ve de köftelik etli @Yunusgr
Bu gün zabaha gadar uyumayıp gargoyu aldım. Merak buyurma.
Ekli dosyayı görüntüle 102845
Naz'ım geldiğinde,
Gudurduğumda,
Ya da dürtüldüğümde yavaş yavaş montaj işlerine başlayacağım.
SW için ise öncelikli olarak ampli iç paneli halletmem lazım.
Ampli konusunda zaten sizler gudurdunuz.Yamyam hocam bizi de gudurtacaksın anlaşılan.Dört gözle sonuçları bekliyorum.
Böyle ses sistemlerine dinlemek için kaliteli müzik de lazım. Bergen falan olmaz .Ampli konusunda zaten sizler gudurdunuz.
Ama seni gerçek anlamda ses kayıt teknolojileri hakkında gudurtmayı düşünüyorum.
Ama inş yanan ses kartının yerine başkasını almamışsındır.
Her kişi hangi müziği dinlemek istiyorsa dinleyebilir.Böyle ses sistemlerine dinlemek için kaliteli müzik de lazım. Bergen falan olmaz .
Yamyam hocam ses kartım yandıktan sonra almıştım.İyi ki o zaman almışım yoksa şimdi alamazdım.Fiyatları uçmuş.Ampli konusunda zaten sizler gudurdunuz.
Ama seni gerçek anlamda ses kayıt teknolojileri hakkında gudurtmayı düşünüyorum.
Ama inş yanan ses kartının yerine başkasını almamışsındır.
Keşke almasaydın.Yamyam hocam ses kartım yandıktan sonra almıştım.İyi ki o zaman almışım yoksa şimdi alamazdım.Fiyatları uçmuş.
https://motu.com/en-us/products/m-series/m2/
Ses teknolojileri çok derin bir konu ,her zaman çok ilgimi çekmiştir.Ama yeterli donanım olmayınca sıkıntı oluyor.
Cahal civelek @sasen1Beni esas ilgilendiren akustik enstruman kayıtlarının alınırken kullanılması gereken mikrofonlar ,enstrumanlara olan mesafeler,kayıt seviyesi, ve kayıt edilmiş olan wave dosyalarının işlenmesi ve mix teknikleri.
İşte mono kanal kayıtlarda kullanılabilecek bir ses kartı.O zaman 4 kanal almaya para yetmedi.Ama gerçek bir stereo kayıt için mixer şart tabi.Sonuçta iyi bir ekipman olmadan olmuyor.Moralin bozulmasın ama o almış olduğun ses kartına iki mikrofon bağlar gıbızlanır durursun.
Ses kartına 2 mikrofon bağlayabiliyorsan, hacim hariç tek enstrumanı stereo olarak kaydedebilirsin.İşte mono kanal kayıtlarda kullanılabilecek bir ses kartı.O zaman 4 kanal almaya para yetmedi.Ama gerçek bir stereo kayıt için mixer şart tabi.Sonuçta iyi bir ekipman olmadan olmuyor.