Haa..Katlı ama ayrı ayrı değil. Sadece ampli ayrı. Diğer tüm katları bütün yapmışlar.
Evet.Bunlar başka kabileden abi
Bence hiç bulaşmayalım uğraştırırlar sonra
Yuhurdak 5800 kaat fiyat yazmışEvet uzaktan kumandadan ses kontrol edilebiliyor.
Cihaz aynen bu aslında. Benim amplide videodaki amplideki gibi HIFI ibaresi yok bide isminin sonunda CD ibaresi yok.
Equalizer ayarlaması yaparken azıcık hışırtılar çıkıyor. L-R ayarı yaparken de aynısı oluyor. Yani biraz eskimiş.
Belki ileride ampli yapmaya kalkarsam bundan işime yarayacak malzemeleri çalarım.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...sharp-system-7700-hi-fi-1980s-990703265/detay
Fiyatı her yerde bu seviyelerde. Bendeki tam set olmadığı için uyguna aldıydımdı.Yuhurdak 5800 kaat fiyat yazmış
Sen aporlörlerle beraber almıştın galiba hemi de 2000 kaada.Fiyatı her yerde bu seviyelerde. Bendeki tam set olmadığı için uyguna aldıydımdı.
Evet bende pikap ve ortadaki ufak hoparlörlerden yoktu sadece. Ama sistemin CD çaları da cdyi döndürmüyor tam kavramıyor sanırım. Sürtünme gibi bi ses gelip bırakıyor. Benim ilgilendiğim kısım olmadığı için çökmüştüm direktSen aporlörlerle beraber almıştın galiba hemi de 2000 kaada.